Kank Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin tekrar , o jantlar senden cikarsa bana gelecek bilesin![]()
En yakin zamanda gorusecegiz insALLAH
Kank Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin tekrar , o jantlar senden cikarsa bana gelecek bilesin![]()
En yakin zamanda gorusecegiz insALLAH
Women are like Buddhist , They're worship ox.
eyw ciyerlim k20yi hatırlattıgın için sana tsk ederim
Ne demek kardeşim. Görevimiz![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
hepinize çok tsk ederim bnde k20ciyim ilerde k20 ile nasıl yürüyecek bende merak ediyorum
suanda 210-215 vardır
egzoz filtre headerslı typerı bu speclerde geçemem ama egzoz, intercooler ,toulen 1.2 bar yazılımla rahat geçerim turbo upgrade olursa kprolu port polishliyle denerim.
Dp+Full egz+Dv+Acik filtre+I/C stage 3 oluyo ve senin dedigin guclere yaklasiyorsun, 04 u takani gormedim ama direkt td05 nokta olur hem saglikli hem giderli 270-290 lar gorululebilir cok rahat
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Hayırlı olsun..Güzel tercih..İyi günlerde kullanın...
Abim masallah kazasiz belasız cok yakısıklı gule gule bin![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah kazasız belasız dragon![]()
Allah razı olsun herkese
boş duranı Allah sevmez dedik seat sport intercooler işinide çözdüm bugün itibariyle alper abim sagolsun
bu egzozu bn özellikle seçtim kısa kazan vede 63mm yani bnm aradıgım özellikler mini cooper jcw lerde felanda böyle yassı kısa kazan çatırdıyor patırdıyor yoksa 76mm hks carbon ti takmayıda bilirim.. kafasını kesicem çift çıkış güzel bi uç takıcam miss gibi egzoz sonuçları burdan yazarım
![]()
Plaka arabadan değerli çok iyimiş.
Kazasız belasız inş.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)