maşallah ayhan abi çok güzel gerçektende harika bir araba bulmuşsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin abibir ara bizim arkadaşla denersin
artık
![]()
maşallah ayhan abi çok güzel gerçektende harika bir araba bulmuşsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin abibir ara bizim arkadaşla denersin
artık
![]()
doğuştan araba manyağı
hayırlısı olsun kazasız belasız izmir yine hareketlenmeye başladı m3 ler teker teker geliyo![]()
10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec
///M POWER
ankaranın incilerinden maşallah, kazasız belasız![]()
Maşallah hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin bende bir E46 M3 sahibi olmayı çok istiyorum
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
teşekkürler, inşallah muhakkak bir tane temiz bulursunuz..
teşekkürler..
şimdi bunu karşılaştırmasını burdan yapmayı çok istemiyorum ama bana göre z4-s2000 kıyaslaması olmalı, farklı segmentler ancak araç olarak kıyasla ; s2000 yakıt tüketimi az, kullanım maliyeti daha uygun, tasarım daha çekici(bana göre), bunlar haricinde her konuda m3 daha üstündür diye düşünüyorum.
teşekkürler..
teşekkürler..
Amin teşekkürler..
Amin cümlemize kazasız belasız sürüşler..Teşekkürler..
Amin teşekkürler..
RPMTURK
saol emrecim, daha iyileri senin olur inşallah, teşekkürler..
teşekürler..başka e46 olarak hangileri var çok bilmiyorum aslında, fikir alış verişlr için tanışmak isterim
Amin, teşekkürler..
Amin, teşekkürler..
Teşekkürler..Evet fotolarıda orada çekmiştim zaten, bir dahaki gelişimde tanışırız..
Amin, teşerkürler..
Amin, teşerkürler..benden önceki sahibinide teşekkürler bu şekilde baktığı için..
Saol abicim..
Teşekkürler..
Amin, teşerkürler..
Amin, teşerkürler..Hayırlısı olsun..
RPMTURK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)