Konu öyle güzel ilerliyor ki, hiç bitmesin istiyorumDevamını bekliyoruz.
Faruk maşallah çok detaylı ve güzel bi emek..Araçta çok yakışıklı duruyor.. c4 jantları da cuk diye olmuş valla.. c4'ten çok c2'de daha güzel durmuş
Allah kaza bela vermesin![]()
saoln arkadaşlar, tşk edrm..
type-R'dan sonra onuda alcam3.5 V6'da fıltre egzoz sesı dınletıcem sıze..
bılerek bıraz bekledım, fotoğrafları bırıktırdım ondan sonra açtım konuyusabırsız olduğunuzu bılıorm..
her zmn buyuk konuşuorm ondan kaybedıorm"sıyah araba almayn ben yıkamacıyım benım bıle gozum kesmıo sıyah arabayı" dıe dıe, mıllete nasıhat vere vere sonunda sıyah araba sahıbı oldum
gerçı her zmn parantez açıp "ıkıncı el temız kazasız bı araçsa alınabılır" dıodm
sıfır araç alsam "bedava vercez bu şekılde kullancaksınız" deseler yemınle sıyah araba almam
bu arabayı aldıktan sonra saçım seyrelmeye başladı..
saol cem, 4x108 hıç guzel jant yk, oem jantların ıçındende en guzelı C4 dıe karar verdım, fenada olmadı hanı..![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
saolnufak ufak bışeyler daha katıcam araca, yaptıkça burada paylaşırım zatn..
Tebrik ederim evrim geçirmiş resmen benimki araba da c2 ama bunun yanında c2 falan olamaz)
Maşallah çok iyi olmuş..
Golf6 falan bakarken bi' an kendimi C2 ilani kovalarken buldumCok keyifli gidiyo belli, masallah yapilanlara ve yapilacaklara simdiden
![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
aaa yapmayın arkadaşlar, şımartıosunuz benı..
kar kış geldı şuan rolantıde ılerlıorm..
oyle demeyın kırılırC2'ın kasa yapısı çok guzel, ufak tefek dokunuşlarla çok guzel oluo..
tşk edrm..
amın amın, allah razı olsun..
allah hepımıze, ıstedığımız arabayı aldırmayı kullandırmayı nasıp etsın..
golf6 ya vereceğın parayla sana bı C2, bı tanede gazlamak bı honda alalım..![]()
Açıkcası civic'i ve accord'u gördükten sonra pek zevkli biri değilsiniz diye düşündüm ama yapılanları görünce nekadar yanıldığımı anladımKazasız belasız kullanın inşallah.
Sıs + VTS Lıp Montajı..
VTS Spoıler..
Boya Badana Işlerı Bıttı, Servısten Çıkmadan Once Bıcı Bıcı Vaktı..
Dukkana Gelınce Bı Daha Yıkadım Aracımı, Gunde 2 Sefer Yıkamazsam Içım Rahat EtmıyorHatta Servıste Yıkanırken Dayanamadım Ben Kuruladım..
Arkadakı Cıtroen ve C2 Yazılarını Iptal Ettırdım, On Arka Logolarıda Mat Sıyah Yaptırdım..
Spoon Tank Cover..
Yenı Stıckerlarda Camda Yerını Aldı..
![]()
C2 bakıcam şimdi o kadar güzel oldu araba.. Sadecefarların siyah olması olmadı bence boğdu.. Jantların rengi olsaydı 10 numara olurdu.. Yaparsın inşallah öyle![]()
Müzik kutusu gibi bişey olmuş abi emeğine sağlık varmı eskisi gibi özlü sözlerin severek takip ederdim seni![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)