11 yıl 1996 CD OTM kullandık çok sevdiğim bir kasa idi... Güzel günlerde kullanmaya devam edin.
Saygılar
11 yıl 1996 CD OTM kullandık çok sevdiğim bir kasa idi... Güzel günlerde kullanmaya devam edin.
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
resmin kalitesi pek iyi olmadığı için anca bu kadar (: en uygun açı buydu.
beyaz çerçeve plakalık hiç ısınamadım siyah yaptım.belki hoşunuza gider......
![]()
Sıkıntı yapma sileriz kardeş/abi hahahah![]()
varsa bi isteğin yaparım sorun değil.eski shopazlardanım (:
Araciniza cidden kocaman bi masallah,boyle hos,yakisikli araba gormemistim bu kasada. Motor hacmi,tipi cidden dolu dolu olmus. Ilk sayfalardaki o onlerdeki far ve krom jantlardan kurtuldugunuza cok cok sevindim acikcasi. Suanki jantlari,farlari,tamponu herseyiyle cok hos ozellikle bir onceki sayfada 165. Posttaki jantlar cidden bu arac icin nokta olmus. Boyasindan,motoruna,jantina masallah. Umarim kazasiz belasiz daha nice yollar yaparsiniz,arac sizin elinizde oldukca cok daha degerlenecektir eminim.
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Yine kısa bi aradan konuya kaldığım yerden devam etmek istedim yaz geldi hala eksik gedik bitmedi derken son eksik parçayıda 24 tummuz itibariyle buldum (arka tampon difizörü) konuyu takip edenler diyecektir amma uzattınhaklılarda sanırım
Özetle geçmek gerekirse ;
Hep sevdiğim bi jant olan cali turbonun boya işleri bitti kışlık yaparım düşüncesiyle hazırlar;
Sonrasında orj göbek logosu ararken biraz fazlasını buldum sonuçda herşeyiyle orj olması şarttı
Arka kısımda custom sanayi işi başlıklarım kombinasyonu tamamlamıyorduonda da Irmscher imzalı çift çıkış başlığımızla halletmek istedim
,
Eksik parçaları toplarken biraz fazla kaçırmış olmalıyım ki ufak bi parçacı dükkanı açacak olmuşum bi kısmını temızledim paketledim
Arayışlar sürerken halen kullanmakta olduğum Kw V2 coillerimin önlerini yedeklemenin iyi olacağını düşündüm (bu arada coil düşünenlerede şiddetle tavsiye bi tercihdir) uzun soluklu bi macera nasıl olsa,
Son zamanların modası Paçalık MudFlaps merakı benide sarmıştı kardeşimin Corsa B Gsiyini toplarken onun için almıştım ama yeni tampona uymayacağından sanırım şimdilik bekleyecek
Son olarak arka difizörüde bulmamlaarka kısım için davlunbazlar, yazılar incik boncuk vs. herşey tamam olmuş oldu,
Bundan sonra inşallah 2 3 hafta içinde fırsat buldukça boya vs den sonra daha güzel bi görünüm olacağına inanıyorum bi tık daha üzerine çıkmış olur umarım bi dahaki yorumlarda parçalarla uğraşmayı bırakıp toplarım epey yordu bi yandan bronun corci b gsi (Konusu yakında geliyor) bi yandan iş güç derken yavaş gittik
Uzun yol yapmam sebebiyle ufaktan kaldırdım önler 1,5 arkalar 2 cm kadar Karayollarına duyurulur iç anadoluda kısım kısım yerler çok kötü(Çorum-Yozgat-Kayseri)
Kupaları unutmadan tşk @myopel
Bi dahaki paylaşımda mesafe katetmiş olmak ümidiyle 90'lara devam![]()
ZenderToday...
Abi moral bozuyosun, hayallerle oynuyosun
Tek kelimeyle muazzam daha yazıcak bişey bulamıyorum, takipteyim.
efsane be maşallah,parçalara bak,çok iyi,iştahım kabardı.Bende yedeklicem birer tane
Kazasız belasız abi
Aracın üstündeki ön tampon ile son aldığınız ön tampon aynı değil mi
Zevkli bir konu olmuş baştan itibaren okudum ama bir yeri kaçırdım galiba.
Maşallah kazasız belasız olsun.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Güzel çeyiz, merakla bekliyorum son halini.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Allah razı olsun güzel yorumlarınız için elimden geldiğince bakıyorum yakışanı yapmaya çalışıyorum burdada hoş muhabbet birde anı olarak derli toplu bi serüveni kalmış oluyor teşekkürler
Ahahaha eyv kardeşm satacak olsam sana satmak isterim ama gözümde başka bişey yok)
Eyv kardeşim sağolasın moral bozulmasın umarım daha iyileri nasip olur
Teşekkürler hobi oldu artık yedek parça buldum mu dayanamıyorum hele birde orj GM se)
Doğrudur aynısı bi yeri kaçırmadınız sonradan yedek aldım bunlar pek bulunmuyor malesef başına bişey gelirse diye ama inşallah allaha emanet olmaz umarım cebi baya yordu
Teşekkürler arkayı toplayıp marşbiyelleri değiştimmi bu yaz için yeter jant işi artık ne zaman eserse diyorum üstündekilerde zaten yeterince hoşuma gidiyor burdan yaptıkça devam edecek inş)
ZenderToday...
O Cali jantları hiç de güzel değil bikere.. Sar gönder bişey deniycem ben onlarla![]()
Kocaman Maşallah Keyifle okuyoruz uzatabildiğin kadar uzat konuyu![]()
Tabanway..
konuya ilk 2013 aralıkda yorum yapmışım yıllardır takip ediyoruz maşallahı var vallahi , eline emeğine sağlık abi neydi ne oldu cidden TRde tek diyebiliriz
kocaman maşallah aracı opelim'den beri biliyorumOpel treffendeki araçlar hikaye kalır bu aracın yanında
İ500 kanadı düşünüyor musunuz ?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Helal olsun son toplanan parcalarla nokta olucaktir. Vectra nin en sevdigim kasasi toparlanan parcalarla rengiyle durusuyla cok cok iyi![]()
Yılına göre çok güzel tasarım. Araba da çok şık maşallah. Ama son cant yerine bir önceki ofsetli olanlar daha haşin yapmış arabayı.
kazasız belasız.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)