Opelcilerden hareket görmek iyi geliyor, Küçük Beye de Antilopa da Maşallah![]()
![]()
Maşallah tekrardan yıllara meydan okuyor Vectra.
Anladığım kadarıyla artık araç kategorisinden iyice çıkmış daha çok ailenin saygı duyulan bir ferdi olmuş.
İşlerin gündelik hayatın koşuşturmasından buraları formu ihmal etmişiz hem bi hortlatmahem bi camiaya selam verelim dedim
![]()
Çok şükür bizde pek bi değişiklik yok arada çok nadir boş yolda sağ şeritte nostalji yapıyorum fırsat buldukça zaman öyle hızllı geçiyor ki muayne zamanı gelmiş elde bi kaç foto buldum ekleyim deddim
Herkese selamlar kazasız belasız cezasız günler dilerim..
![]()
ZenderToday...
Maşallah ya. Her gördüğümde dibim düşüyor. Bugüne kadar gördüğüm en güzel Vectra gerçekten. Kazasız belasız
Toyota Fleet Expert
çok güzel bir kombin maşallah. vectra b kama formu ve orantılı duruşuyla bana hep e36 hissiyatı veriyor, tasarımı sebebiyle çoğu kişi gibi bende de yeri ayrıdır![]()
1994 318i
Bayıldım ya gerçekten efsane duruyor. beni ehliyeti yeni aldığım yıllara götürüyor. CDX'in hastasıydım.
Nacizane plakayı sadeleştirseniz daha güzel duracaktır. font mu büyük yoksa kalınlaştırma mı var anlamadım.
plaka dışında herşey yerli yerinde olmuş,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
bu devirde evlilikler bu kadar uzun sürmüyor valla , 10 yıl önce yaptığım yorum bile duruyor hala konuda gerçekten tebrikler bu kadar uzun süre aynı aracı hem kondisyon olarak korumak geliştirmek hem sıkılmadan sürmek takdire şayan
Gerçekten inanılmaz.. Büyük emek helal olsun. Kazasız belasız kullanmaya devam edin inşallah
Scirocco White Edition - F20 116D M-Sport - E92 320D M-Sport LCİ - E60 535D M-Sport
E46 330Ci Clubsport - Megane 3 Coupe GT-Line - E39 528i - E39 530d Touring - E39 530d Sedan - E92 320D M-Sport
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)