o çiziğin oldugu gun hayatımın en duygusal kavgalarından biriydi
Printable View
o çiziğin oldugu gun hayatımın en duygusal kavgalarından biriydi
Çok sade duru bi araç ata kardeşim kazasız belasız ;)
hehe o kadar gergiye yoldan çıkmaz bu bea ,
perf. memnunmusun acaba?
2.0 mı 1.6 mı aracın tam anlayamadım da
Ata maşallah kazasız belasız :)
masallahh cok guzellll duruyor allah kaza bela vermesın
jantlar çok güzel..araba zaten çok güzel biliyorsun :)
güzel günlerde bin..
ata bu jantları ne kadar aldığını bana özelden atabilirsin çok merak ettim..
?
Egzoz koruması hariç güzel olmuş bence maşallah kazasız belasız.:)
Konu hortlamış, haberim yok =))
Teşekkür ederim Caner kardeşim. Gergilerden sonra koni amortisör ve faceliftin fren sisteminide ekledim araca, ama başlıkta devam etmemişim. Ama gergiler ciddi fark olurşurdu. Özellikle ön alt gergi ile kafadan kayma hiç yok diyebilirim, gaza bastıkça araç burnunu viraj içine doğru çekiyor, Bu yüzden eski amortisörlerimle arkadan kayma yaşıyordum =))
Araç 1.6TS, performası 1.6 için yeterli seviyede ama bana göre özellikle tanesi 13kg olan orjinal 17" jantlardan sonra çok yetersiz gelmeye başladı. 156 alcaklara tavsiyem 2000cc herzaman. Egsoz korumasıda zender diye almıştım, vidaladığımız için sökersem delikler kalıcak. =)
Guzel sade bir alfa olmuş jantlarda favori modelim.maşallah
Maşallah çok güzel...
Ata kardeşim makina daha evvel arkası kayıyomuş işte ne güzell.:) yeni favorim Rx-8 şu ferroyu da elden çıkarayım ondan sonra askerlik dönüşte rx-8 turbolucam bitane.ya önden çekişli araba bana göre değil :)
En güzeli bro, italyan iyidir güzeldir ama Rx8de bambaşka =))
Bu arada arka amortisörleri sert ayarlayarak, arka lastik basıncını 1-2 değer yüksettiğimde gene aynı arka bırakma devam :D Bu gün denedim:D
Gel al benide gıda çarşısından madem yanlıyak kardeşim :)
Yanlıcak adam sensin olm, önden çeker bi yere kadar yanlar :D:D:D ahaha
Gel kardeşim yanlıyalım tubinin sesine boğayım seni :D :D
maşallah. güle güle kullan.
gercekten gordugum en cooooooollll alfa :) ızmıre gelınce canlı gormek ısterım aracını...bızdede bır 156 war 2004 turbo:) yanlız aracındakı malzemeleri yazarken bukadar detaya gırmene gerek yoktu :) onemlı seylerı yazsan yeterlıydı bence :) ama gercekten aracın masaallah guzel :)
hayır o degıl ama onuda bız yaptık :) ıst. dakı ugurun aracınan bahsedıyorsun galıba :) bızdekı LA CASTELETTE BLUE bizim rengimiz BIZIMKIDE 2004 :) gelınce mutlaka haber werırırım :) bu aarada ıstersen bende sana gore headers ve orta boru war SUPER SPRINT :) uygun fyata werırım sana
Evet UP 9986 dan bahsediyordum ben.
Bir ara sormuştum zaten headerı hatırlarsan, şu sıralar otmobil harici masraflarım biraz fazla. Azalsın, aklımda zaten satılmassa alırım büyük ihtimal =) Ne zaman gleceğini bilmiyorum ama belki geldiğinde bile alabilirim benim işim belli olmaz :D
Eyvallah sağolasın =))
araç baya ii güle güle kullanın
açıkcası senin arabayı görünceye kadar alfaları pek beğenmezdim.insan özenle kendi emeğini verince gerçekten güzel oluyormuş.
kazasız belasız bol virajlar :)
Sağol gülüm, ne yalan söyliyim bende senin Corsa B yi görünceye kadar aynı düşüncedeydim, koltuklarını hala kıskanıyorum bu arada :D
Cok güzel jantlarda oturmuş resmen ...Maşallah.
Babanın son halini görmedin sen:D Kazasız belasız bildiğim en güzel alfa ama amerikanlar ithalleri hep geçer:p:cokgreen:
balkondan baktımda göremedim.yerin sağlam değilse yanlamasına çekeyim 2 arabalık yer açılır :D
Yağmurlu bir Çeşme sabahı.
http://img694.imageshack.us/img694/3857/dsc03461m1.jpg
çok güzel olmuş kazasız belasız...
Kankacım süpersin, seni ve küçük RAL'ı çok seviyoruz :)
maaşallah kanka...
Aslanım aracın boyasıda iyimiş:cool::D
maşallah RAL 10 numara bro tek foto yetmez ama ayıp insan ekler bi kaç tane daha yetmez bize :)
maşallah daha iyisi olamazdı tebrikler:)