Hayır hiç bir zaman pembe ışıklarım ve abartı ses sistemim olmadı, ses sisteminden fazla hoşlanmam zaten =) Dışı benimkine çok benzetilerek yapılmış beyaz bir 156 daha var Karşıyaka'da odur gördüğünüz. Hatta o arkadaşında msn nicki darkness idi =))
Printable View
Hayır hiç bir zaman pembe ışıklarım ve abartı ses sistemim olmadı, ses sisteminden fazla hoşlanmam zaten =) Dışı benimkine çok benzetilerek yapılmış beyaz bir 156 daha var Karşıyaka'da odur gördüğünüz. Hatta o arkadaşında msn nicki darkness idi =))
bugün eğer bornovadan geçtiyseniz sizin aracınızı gördüm ve mükemmel gözüküyordu :) karşıyakalı araçta olabilir ama :D
maşallah.cok güzel bi duruşu var.
bigün şu alfanın arkasına oturayımda iyiceeeee bi yol tutsun :D
maşallahh tekrardan alfacana :)
hüsor sağa ben sola o zaman :P
Sağdaki sağa soldaki sola :D ama bende 90 kilonun üstünde adamım ya, bu sefer sol ağır basacek yere :D
Bugun tünelde yanımdan 200 le geçen hayvan senmiydin kanka beni görmedin ? aradım telefonuda açmadın ?
Jantları beyazmı yaptın kanka sen ?? Beyaz jantlı bi veco'nun yanından geçtim ama sen değilsin sandım :D
Beyaz renk bunlarda az oluyo gzl arac far karartma jantlar cok gzl olms kazasız belasız...
4 sene önce alırken bu renk içime hiç sinmemişti, panelvan gibi ne bu beyaz diyordum. Son 2 senede patlama yaptı özelliklede bu ton. Teşekkür ederim iyi yorum için, sizede kazasız belasız...
kuzuya maşallah erdem1904 ;)
Çok iyi. Alfa 156'nın Chery üretimi olduğu iddiası beni soğutmuştu:)
hiçbir alfa chery tarafından üretilmedi emin olun ;):)
:) Dizayn gerçekten harika, ağzımın suları akıyor resmen. Kalite seviyesi ve başlıca özellikleri hakkında bilgi edinebilir miyim marka geneli olarak.
bir mukavele :) her zaman her ortamda söylemekte fayda var.. türkiyenin ince ince işlenmiş her yerinde emek olan en özel 156 larından birine sahipsin ;) ama artık yapabileceğin pek birşey kalmadı orjinalliğiyle oynamadan :)
@ATA156 156 ile işin bitti artık sıra leon da.bundan sonra seni Seatisti olarak görmek isteriz :D :D
Tasarımcıları aynı olsada, böyle bir şeyi bünyem kabul etmez =)
hahahah :D
alfada kene var kopar kopar yine var :D
Biz o keneyi seviyoruz işte ve panzehiri yok malesef =))
:love::love:
http://www.alfabb.com/bb/forums/atta...-alfavirus.jpg
İtalyanın duruşu bile bi başka maşallah :)
http://i54.tinypic.com/16jggtc.jpg
http://i55.tinypic.com/29e5a42.jpg
Special thans to Can_t :hihih:
Masallah..
Eline sağlık kuzen.
Ata tekrar ediyorum... Deri koltuk, sunroof, maks 2000 model, km motor saglikliysa sorun degil bir 156 ariyorum
@Can_t bende isterim böyle dönen jantlı foto
@ATA156 maşallah..bu arada diva da aynı yerde satılık sarı bi 156 var.taliplisi çok haberin ola ;)
Sarı sarı, kimin yari ? =))
Tarkan abi bakınıyorum, halen dosta gidecek bir araç çıkmadı çevremde.
jantlar güzel bi füme kaliperler koyu sarı noktaa olur =)...
Koyu sarı için örnek verirsen çok sevinirim. Jantlar yakında boyanacak ama renge karar verebilşmiş değilim, orjinalden görünümden yana olduğum için farklı renk düşünmüyorum ama gunmetal aklımı çeliyor.
Tam gunmetal diyecektim mesajın sonunda yazmıssın bencede gunmetal cok guzel olur... :)
147 TI jantlarınında rengi çok hoş onuda araştırıyorum, bakaılm hayırlısı.
maşallah.........................
resimler her zamanki gibi masaüstü ;)
Sağol Erdem Abi, hayırlısı olsun senin içinde.
Maşallah,kazasız belasız
kazasız belasız arkadasım cok guzel arac