maşşallah güzel olmus her parça kaliteli kazasız belasız abi![]()
güle güle kullan alfaların yapısı hoşuma gidiyor farklı.
araçta pembe ışıklandırma yapılmış bagajda ses sistemi var mı hocam, sanki öyle hatırlıyorum .S gördüm sanırım.
Hayır hiç bir zaman pembe ışıklarım ve abartı ses sistemim olmadı, ses sisteminden fazla hoşlanmam zaten =) Dışı benimkine çok benzetilerek yapılmış beyaz bir 156 daha var Karşıyaka'da odur gördüğünüz. Hatta o arkadaşında msn nicki darkness idi =))
916 V6 Turbo
bugün eğer bornovadan geçtiyseniz sizin aracınızı gördüm ve mükemmel gözüküyordukarşıyakalı araçta olabilir ama
![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
bigün şu alfanın arkasına oturayımda iyiceeeee bi yol tutsun
maşallahh tekrardan alfacana![]()
Sağdaki sağa soldaki solaama bende 90 kilonun üstünde adamım ya, bu sefer sol ağır basacek yere
![]()
916 V6 Turbo
Bugun tünelde yanımdan 200 le geçen hayvan senmiydin kanka beni görmedin ? aradım telefonuda açmadın ?
Jantları beyazmı yaptın kanka sen ?? Beyaz jantlı bi veco'nun yanından geçtim ama sen değilsin sandım![]()
916 V6 Turbo
Beyaz renk bunlarda az oluyo gzl arac far karartma jantlar cok gzl olms kazasız belasız...
4 sene önce alırken bu renk içime hiç sinmemişti, panelvan gibi ne bu beyaz diyordum. Son 2 senede patlama yaptı özelliklede bu ton. Teşekkür ederim iyi yorum için, sizede kazasız belasız...
916 V6 Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)