Maşallah çok ıyı duruyor![]()
Maşallah çok ıyı duruyor![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
kardesim allah kaza bela vermesin sana.
her zaman söylüyorum, türkiye'de en temiz s2klere bindim, sattım, ettim. en iyisi bu.
kaputunda, camurlugunda vss gram taş izi yok, ilk sahibi 45 yasında, ünlü bir yazılım firmasında ceo ydu. alır almaz ön camurluklarını ve kaputunu kaplatmıstı zaten.
benim için ip gibi durması önemli arabanın. o yüzden bu araba, icime sinen ender arabalardandı diyebilirim. kimler istedi bu arabayı bir bilsen, sana verdim, cunku değerini gercekten biliyorsun.
ben ne arabalar gördüm 3 binde, 5 binde. ama bu araba başka, cidden değişik havası var. sıfır gibi duruyor.
bi de araba çok dolu bir araba, o kaput amortisörleri, kule gergisi tr de belki bir iki araçta vardır, amfiler tesisatlar hep özenle yapıldı. allah tekrar kaza bela vermesin.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
ilk grüldüğü gün:
http://imageshack.com/a/img843/7433/wk0q.jpg
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
gerçekten şahane ve nadide.. Allah kaza bela vermesin.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Kıymet bilenlerin ellerinde değerlenir makinalar. 10 numara. Kazasız belasız..
Variable valve Timing and Electronic Lift Control
Ibrahim Abicim Biliyorum Kimlerin Istedini Allah Senden Razi Olsun Bu 2. Araba Alisim Senden Her seferinde dua ediyorum sana allah razi olsun bitanesin abicim senboyle bi guzellige sahip olmamda % 100 yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim. Sana ne desem.az gelir bn elimden geldigince hatta fazlasiyla titiz ve temiz bakiyorum ins. Rabbimde darda zorda birakip sattirmaz bana.. yine yeniden cok tesekkur ederim abi..
Tufan Ege Dumanli
Kazasız belasız inşallah masallah![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
masallah kazasiz belasiz
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)