maşallah kardeşim 4 ve 5. foto çok güzel olmuş. allah kaza bela vermesin farların ve logonun bu hali bence çok güzel![]()
Maşallah kardeşim güle güle kullan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Çok sağolun teşekkür ederim.
Allah razı olsun, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim kardeşim, allah razı olsun.
Teşekkür ederim, allah razı olsun.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim, ileri de elbet sıkılıcam görüntüden o zaman da standart' a dönerim. Zaten şimdi ondan başka yapmam gerekenler var onları yapmam gerek.![]()
Eyvallah
Çok sağol, allah razı olsun.
Eyvallah gökhanım benim, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim koray abim, allah razı olsun.
Eyvallah uğurum, fotoğraflardan sorumlu devlet bakanım.Sen Maşallah diyorsan , fotoğraflar olmuştur demek.
![]()
Maşallah, ok gibikazasız belasız.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Kardeşim araç hakkında ki fikirlerimi biliyorsun zaten minik çok tatlı eline koluna sağlık. Tekrardan hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun
Bonusum olsun bu da;
![]()
maaşallah kazasız belasız iyi gunlerde kullanın
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Allah herkese güzel hondalar type-R lar nasip etsin banada böyle bi 106![]()
Daha dakika 1, GOL 1 olmasa şaşardım çok çabuk nazara geldik.. Neyse ALLAH beterinden korusun..
Teşekkür ederim.
Eyvallah kardeşim benim, ilk sayfaya eklicem fotoğrafı
Teşekkür ederim, allah razı olsun.
Eyvallah Reis teşekkür ederim.
Eeeyvallah teşekkür ederim VAGMen
Hehe, bizde de hedef Type-R işte bakalım allah ne zaman kısmet edicek bana o günleri. İşte o zaman evlat olucak benim için, 106 güzel araba arabaya alıştıkça daha da bütünleştiriyor kendisine ama sorun çıkardığın da üzüyor![]()
Maşallah, aracı da fotoları da çok beğendim. İyi günlerde kullanın ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Maşallah Berkay tekrardan hayırlı olsun kardeşim, fotoğraflarda çok güzel çıkmış, Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Çoğu kişide 106 hastalığı var, bana da bulaştı ama gerçekten de hastalık derecesinde bir araç, ben ne istersem o an onu bana yansıtıyor tepkileriyle![]()
Teşekkür ederim.
Sağolun teşekkür ederim.
Eeeyvallah araç koku patronu, teşekkür ederim.![]()
Maaşallah kardeşim, canlıda çok beğendim güle güle kullan.![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
berkayım maşallah araban güzel temiz. Allah kaza bela vermesi çek ordan bi üç çeyrek koko![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)