İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
arkadaşım sizin istediğiniz şeyi yapmıştı. araç pert oldu fakat yine de foto koyayım.
![]()
evet ilanda görmüştüm bu arabayı bi ara. Verdiğin güzel örnek için teşekkürler.
Sanki tek kapıda burun kısmı biraz büyük kalmıs gibi bu yeni kasada yoksa boyalı olduğu içinmi öle durmuş. Yarısını kesmişler gibi
Lip olarak cupra lip'i daha çok yakışabilir kanımca. Ben onu kullanabilirim belki aklımda o var.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Arkadaşlar geçen gün aklıma bu şekilde bir uygulama geldi sizinde fikrinizi almak istedim, sizce hangisi daha iyi ?
A) orjinal hali
B) Aklıma gelen
tavsiyeleriniz olursa beklerim.
Kankiiiii Seni Burda GörmekMaşallah Mivec'imize
Şuna Bi Filtre Kiti Yapalımda Mivec Açarız
![]()
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Gerçekten çok güzel gözüküyor, hep böyle temiz bakmaya heves ettim ama pek başarılı olamadım
Jant konusunda da bence orijinal hali daha iyi gözüküyor, gövde rengiyle güzel bir uyumu var. rengi değiştirecekseniz (mat siyah/koyu gri) camlara daha koyu film de yaptırıp daha haşin bir görüntü çıkartabilirsiniz
benide buraya hasta ettin olum napakeyvallah kardesim, bakalım oda olur belkiiii
Teşekkürler çok sağol dostum eyvallah. Aslında çok zor değil üşenmiceksin o kadarÖle bi anda geldi aklıma fikir alayım dedim. Camlara daha koyu çekersek filmleri zindan gibi olur araba
teşekkürler yinede güzel fikrin için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)