Maşallah. Farları ufaktan temizleyip,beyaz sinyal ve değiştirme imkanınız varsa stopları değiştirirseniz baya bi fark edecektir.
Maşallah. Farları ufaktan temizleyip,beyaz sinyal ve değiştirme imkanınız varsa stopları değiştirirseniz baya bi fark edecektir.
Böyle iyi bence zaten mahallede yavas yavas söküyolardikkat ederseniz TURBODİESEL'in "L" harfi yok
YAMYAM dolu mahalle
Sagol Tesekkür ederim
Sagol Tesekkür Ederim
Farları temizleme bide karartma yapılıcak ama vakti var daha,ön panjur için plasti dip alıcam kalırsa stopları karartmayı düşünüyorum![]()
41 ker maşallah güzel araba
Mbclubtr'den aldıgım Sis farlarının montajını yaptırdım.
Amerikan parkları taktırdım.
Üst sis ve Park Ampullerini iptal ettim![]()
Yavas Yavas güzellesiyor.800 km sonra bakımı var ön get lastiklerini değiştirtip 2 cm kadar yere yakınlascak.
![]()
Mercedesimizi bastık sonunda
Lifte kaldırmaya hazırlanırken. Lift Kalkık degildir.
Get Lastiğimizi değiştirdikten sonra
![]()
.............. lar ne oluyor ?![]()
USA versiyona çevir sen onu bende bagaj var 202 için usa gel vreyim sana
Maşallar aracınız çok güzel, ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Bende w124 sahibiyim şu an app var ama montajlamadım. Plakalıkta da çok gidip gelmiştim plaka reflektörüm olduğu için ama sizinki hoşuma gitti. Sizce sizin plakalıktan yazılar sağda olacak şekilde yaptırsam güzel durur mu ? Yoksa tek app iyi midir![]()
.
....'larabimin aracının fotograflarını düzenliyodum yanlıslıkla yayınlıyınca oyle yapmak zorunda kaldım
.Bagaj konusu yaş gibi suanlık araçla ugrasmayı bıraktım.Araç babamın zaten sıkıntı yaşadık
Teşekkür ederim.Basmak herkez ister ama babamda kullandıgı için suanlık get lastigi ile düşürdük tatmin ediyor
Allah Razı olsun.Bence arkaya yaptırın ön sade kalsın.Herhangi bi plakalık takın istediginizde plakayı cıkartın cıkartınca daha hoş durur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)