Sadece jantlarin rengi hosuma gitmedi geri kalan hayet hoş :) iyi gunlerde kullan :)
Printable View
Sadece jantlarin rengi hosuma gitmedi geri kalan hayet hoş :) iyi gunlerde kullan :)
maşallah konforu nasıl koltukları falan rahatmıdır.
maaşallah kazasız belasız geniş ofsetli bi jant daha guzel olabilir belki:)
maşallah german style olsun başlık ona göre eklemelerle .))
Teşekkürler Faruk abi :)
Eyvallah teşekkürler inşallah bu kalıcı olur :)
Teşekkürler :) Jantlar şuan hoşuma gidiyor dikkatte çekiyo fakat yazın şeytana uyup değiştireceğime eminim :)
10 taneye yakın araba alıp yapıp sattım.Şuana kadar en rahat ettiğim 2. arabam. 1.si toyota coronaydı , ikincisi bu.Ama kullanım keyfi ve rahatlığı bence Vento"da..
Teşekkür ederim yaza doğru değişecek inşallah :)
Teşekkür ederim olacak inşallah :) Sizin aracıda opelim.netten biliyorum maşallah :D
Maşallah kardeşim,sanırsam artık bunu uzun süre kullanıcaksın :D kazasız belasız :)
aldıgındakı ılk tepkımı biliyorsun zaten :D maşallah dahada guzel olucaktır elınde emınıım :D
maşallah çok güzel görünüyor...yap sat - yap sat bi yere kadar, yapılmışını almakla en iyisini yapmışsın :D .
Hayirli olsun kardesim . Bakalim bu kac gun durucak elinde :)
Maşallah, takipte zorlanıyoruz seni :)
Abi yap-uraş-toparla sonra kafa kafaya veya 300 500 tl karla sat. Bana saçma gelmeye başladı.Arabaları güzelleştirip masrafsız bir şekilde satıyorum.Yeter artık dedim bide ben millet gibi yapılmışına bineyim :D
Sağolasın kardeşim nasip kısmet :)
Eyvallah kardeşim :)
güzel araç maşallah kazasız belasız kullanın
Masallah yavrum zevkli adamsin :) zaten cila parlatma konusunda burakla ikiniz manyaksiniz :))
başkan sen bunada fazla binmezsin bence satarsın bi kaç haftaya :D maşallah diyelim hızına yetişemiyoruz
Maşallah kardeşim azcık daha bassan çok iyi görünür :)
Maşallah daha öncedende takip ediyordum aracı emek var araçta kazasız belasız kullan... Jant olarakta en can alıcı bence porsche jantları cuk diye olur :)
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)