Maşallah ventoya güzel duruyor eğer uzun süreli binceksen golf3 recaro koltuklarından ön arka bulup değiştirirsen daha güzel olur:)
Printable View
Maşallah ventoya güzel duruyor eğer uzun süreli binceksen golf3 recaro koltuklarından ön arka bulup değiştirirsen daha güzel olur:)
Teşekkürler :)
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı :)
Allah razı olsun Melih abi sağolasın :)
Teşekkür ederim :) Sendeki te37 ler bana fikir verdi dün dikkat ettim sanırım bende te37 alıcam :) Koltuklarla oynamayı düsünmüyorum :)
Eyvallah kanka :D Aynen yaz gelsin de bende bu sefer sağlam parlatıcam :D
Maşallah iyi bakıyorsun araçlarına.
Bakalım buna ne kadar bineceksin. :D
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler. :)
Kaputtaki vernik atması her arabayı yıkamamda büyüyecekti ve çok gözüme takılmaya başladı.Düşünürken düşünürken hem daha çok büyümesin hemde kötü durmasın diye alman bayrağı yapmak geldi aklıma aksesuarcıdan sarı siyah kırmızı sticker yaptırıp yapıştırdım.:D Birde arka bagaj kapağına ''D'' sticker ı olmazsa olmazdı :D
http://i.hizliresim.com/GKgERe.jpg
http://i.hizliresim.com/bekoAe.jpg
...........
Sanki daha önce yorum yaptım diye hatırımda kalmış ama yapmamışım yada yaptım teknik bir arıza oluştu :D
cidden çok temiz ve güzel duruyor göze batan tek şey ön tampon plastikleri onlarada kısa zamanda el atmalısın :) jantlar güzel ama daha iyisi olabilir. maşallah kazasız belasız
Şimdi alaman arabası olmuş :D maşallah
maşallah güzel olmuş
Berkay maşallah kaptırdın gidiyorsun :D söylenenler söylenmiş bende bir kaç bişey ekleyeyim bu saat ten sonra düz bi jant kullanırsan daha çok sıkılırsın, yine renkli bişey kullan derim renk sana kalmış, sarılar benim gözümü yordu belki canlı daha farklıdır :) aracın rengini çok beğendim mavi yeşil değişik bi renk :D Allah kazasız belasız belasız binmeyi nasip etsin bunu da takip ediyorum bakalım neler çıkacak
Çok teşekkürler , yakın zamanda tamponu yapıcam havalar soğuk uraşamıyorum :D Jant konusunda farklı birşeyler düşünüyorum imkanı biraz düzeltince değiştiricem inşallah :)
Aynen öyle :D , Teşekkürler :)
Teşekkürler :)
Eyvallah kardeşim yine aklımda farklı bir jant var bakalım yapıcaz birşeyler inşallah :)
maşallah güle güle bin
bu arada araç kartal cevizli taraflarındamı
Aga masallah kazasiz belasiz :D
Ufak dokunuşlarla daha iyiye gidiyor. MaşAllah kazasız, belasız. :)