ben bov u tercih etsemde huzursal sebeplerden dv ye geçicem gibi..
çok sağol abi,
foto daha çekemedim, ama şöyle söyliyim, orjinal taktım çok garip durdu jantlarla, bende o alt spoiler i de kasa rengine boyattım, yakında koyarım resmini..s line bi jant alıcam yedek olsun diye 17, onlar olunca artık belki tam orjinal e dönerm ama böyle daha soft durdu, daha iyi gibi..
birde o kromlardan bulamıyorum, servise söyleyip getirtcem ancak heralde..
dostum sağolasın ancak değiştirdik ön tamponu, kırdı babam sağolsun kaldırıma vurup.. duruyo tampon ama yedekte.. düzelttirip saklıycam galiba...
evet abi aynen öyle
bir jant kaldı ona zaten..![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
arabada değişikliklere başlıyorum, unnamed in yönlendirmesi altında sağolsun..
turbomu kontrol edip, eger bozuksa k03 s e geçip yeni düzenlemeler yapılacak, k03s e geçersem liste biraz uzuyor ama eger k03 ile devam edersem bir sorun yoksa turboda sağlamsa çipleyip, aem dryflow filtre ile devam edicem...
bunun yanında kule gergisi ve sway bar ları halletmem lazım..
eger güç artışından sonra ihtiyac olursa frenleri de bir elden geçirmeyi düşünüyorum..
en kötü ihtimalle çelik hortuma geçerim heralde..
bu arada hala mantıklı bir fiyata krom mercekli far bulamadım, yardıma ihtiyacım var!
serviste uçuyorlar 1200 liradan bahsediliyor..
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Araç cok güzel gercekten güle güle kullanın.
ancak neden crom mercekli arıyonuz siyah zeminli daha cok yakısır bence ızgarada siyah o bakımdan
bide ledli bi stop arka tarafı daha canlı gösterir.
kazasız belasız.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Dayımın aracındaki jantlardan. Gerçekten çok hoş bir modeli var ve takılan araca çok yakışıyor. A3e de çok yakışmış mahş kazasız belasız...
teşekkür ederim beyler, bu arada bov hala takılı abi..![]()
biliyorum aslında ama maf ı sürekli yenilemeyi sesi kaybetmeye tercih ederim..
ama bahsettiğim işlemleri yapınca bov u söküp, forge dv007 ye geçmeyi düşünüyorum..
Fotograflara bakinca dikkatimi cekti de, far camlari plastikse inceden bir zimparala derim..Yuzu gozu acilsin arabaninZamanla kararma yapiyor bu camlar seninki de biraz oyle gibi..
Allah kaza bela vermesin.. Jantlari ben de sevdim ama tampon biraz emanet duruyor ve stoplari da degistirsen arka taraf baya genclesir..
farlar konusunda haklısın, ancak arabanın tampon değişti zaten orjinale döndüm..
ekliycem fotoları üşeniyorum..
bu arada surge yapacak bir bov taksam, maf için daha büyük bir sorun yaratırmı?
şuan hks nin ssqv sini kullanıyorum! tavsiyeniz nedir, dv ye dönmek dışında..![]()
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullan arabanı. Birkaç şey de ben yazim dedim. Eski arabam 2000 model s3 tü talihsiz bir kaza sonucu kaybettik kendisini, ben de senin gibi bov sesini çok seviyorum ama arabana taktın mı dersen hiç takmadım. s3 ün MAF sensörü 500 ytl kadar ki bu senin arabanda 350 ytl olması lazım. arabanı kullanma sıklığını bilmiyorum ama eğer çok kullanıyorsan yılda 2 kere MAF değiştirirsin ve performans kaybı yaşarsın bir an önce Forge dv al derim. filtreni açık alacaksan AEM kuru tip al. Jantları da 17" yaparsan arabanın hızı artar bu arada
225/45/17 ebatında lastik te cuk oturur. chip ini de yaptır 200 hp temiz temiz bin arabana. Ayrıca turbona da torna da sakın dokundurtma ! Daha sonra büyük bir turbo ve gerekli internaller la sağlıklı bir şekilde yaparsın...
geçmiş olsun uğur..
aslında çok güzel şeyler yazmışsın, olması gerektiği gibi, bir an önce yapıcam bunları ancak 18 janttan memnunum belli olmaz 17 ye dönüşüm..
bu gidişle bov u satıcam galiba..zira çok sık kullanıyorum arabayı..
iyi oldu bu bilgi..eyvallah abi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)