Maşallah çok beğendim.
Cok Tesekkur ederim
Vay yunus kardesim ya, nasilsin dondunmu askerden
Tesekkurler Allah daha guzellerini sizlere nasib etsin
Cok tesekkurler. Evet bahcesehire uninin garajinda gordugun benim arabadir buyuk olasilikla![]()
LSX
Maşallah aracın çok görsel olarak çok güzel kazasız belasız.
Pist günlerinde aynı seanstaydık kısa bir sohbet etmiştik, tamponda ki hava girişi aftermarket bir ürün mü custom'mı yaptırdınız?
Evet evet hatirliyorumSizin aracinazda masallah, oyle ozel araclari cok seviyorum. Normalde AEM CAI di filtre ama o asagidan izgaranin ordan aliyordu, bizde ufak bi revizyon yaptik asagi inen kismi cikarttik on tampona giris actik filtre olarak ta HKS Mantar filtre uyguladik AEM in borularinin ucuna tabi ufak tefek custom seyler gerekti arada ama iyi verim aldik. Butun fikirle iscilik Ufuk adli arkadasima ait ductin fln olculerini o ayarladi
LSX
Mal ceviz, Kanatta ütü yapabiliozmu?![]()
Radikal olmuş ZEX ile birlikte özellikle...
Güzel günlerde kullanın...
Mazda görünce seviniyorum![]()
Emniyet kemeri kullanmadan aracınızı hareket ettirmeyin lütfen!
Baby MPS i görmek için : http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post6578975
Kazasız belasız yıllara. . Aracın Orj. Jantlarıda çok güzel ama vossenle görmek isterdim bi rx8i
Masallah![]()
Rx8lere hala bu kadar tepkili bi toplumuz arkadasta aksine inadina modlamis nos'una kadarvalla tebrik
Dr.Ecu
Mermi gibi maşallah. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler, hepimize kazasız belasız yıllar. Orjinal Jantları sevmeme ragmen Vossen değil ama CR KAI alma planım var araca
Çok teşekkürlerHenuz bi sıkıntı yaşamadık şükür. Birazda kobay gibi oldu ama memnunum geldiği noktadan
İnsanlarda arabayı bildikçe tepkiler azaldı artık daha ılımlı bi yaklaşım var
Çok teşekkür ederim
Çok sağolun hepimize kazasız belasız bir yıl olur umarım
Bu arada buda 2011 yılı körfez pistinden video aracımda ozamanlar sadece headers ve egzos vardı
Korfez Pisti (57.477) RX-8 R3 - YouTube
LSX
Maşallah fazla hard bizimkinin yanında![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)