hacı o kapağı polisaj yaptırma çünkü hala kaynak yerleri gözüküyor olacak. Sıfırı 70tl di sanırım sıfırını al öyle yaptır bence :) Bide göremedim ama sanırım k&n filtre üzerinde değil ?
Printable View
hacı o kapağı polisaj yaptırma çünkü hala kaynak yerleri gözüküyor olacak. Sıfırı 70tl di sanırım sıfırını al öyle yaptır bence :) Bide göremedim ama sanırım k&n filtre üzerinde değil ?
Yeni kapagi yapicam zaten :) kn filtreyi umut sokmus bagajda duruyodu mikserle beraber taktirmadm bende kaputu yamultuyo alttan bide lpg fazla havayi sevmiyo takmayi dusunmuyom:) abimin vosvosa takicaz onu benzinli o:D
Bizim yaptığımız mikser ve ayarla çok çok iyiydi aslında. civiclere çok şaka yapıyodum :)
Bakalim belki takariz:D senle irtibata gecerim takarsak
Bu motorlarda rodaj en fazla 100 km olur sonra tekrar bi kontrol ettir istediğini yap 2000 km falan beklemene gerek yok :) Kolay gelsin
Tesekkurler sagolun:)
KN Filtre bende cok istiyorum nerden temin edebiliriz ?
Pm atcam snada msj kutun dolu:D
kardesim ali'den sonra kendisi gibi piskopatca araba hastası olup ugrasacak bi arkadasın alması güzel olmus :) mikserden kastınız Blos mikser mi? eğer oysa takmanı kesinlikle tavsiye ederim şiddetle :) Alinin dedigi gibi civiclere hatta bazen yeni model cruze tarzı araçlarada şakalar yapabilirsin :)) jant olarak ne düşünüyorsun?
tesekkürler sağolun :D mikser lpg mikseri işte ben pek anlamam ilk kez tofaşa biniyom :D takıcam fakat twistedin eski sahibi mikserle kn filtreyi söküp orjinale dönmüş pek verim vermiyormuş bide yakıtı aşırı etkiliyormuş bende taktırmadım ama duruyor belki takarım bilmiyorum :D jant olarak elimde gümüş gri bbs var 16 inç 9 offset ama satılığa çıkardım bugün yarın gider gitmezse takıcam :)
bu arada arabanın kapı kilit ayarları bozuktu ve merkezi kilitleri kapatmıyordu hepsini söktük tamir ettik kalorifer petekleri değişti iç detaylı temizliği yapıldı idaretenlik bir teyp birde kolon baglandı şimdilik jant lastik kaldı :D kafamda yapılacaklar listesinde
-jantlar takılcak
-yaylar yeni alınıp bbslere göre presslencek
-çıtır bir amfi bas teyp alınıp takılıcak
-nikelaj egzoz ucu çift kafa
-brembo kaliper kapakları
-sisleri xenon farlarıda jdm sarısı yapcam ve farları zaman bulursam gunmetalle karartıcam
bunlardan başkada birşey yapmayı düşünmüyorum :D sonra en son bitti diyincede güzel bir prof çekim tamamdır:D
güncel çekelim bayadır unutmuşum aracın konusunu :D
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/594/78yt.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/208/9ypv.jpg
sizlere danışmak istedigim birkaç husus var bu hafta arabaya jant alcam aklımda arkalara 10 offset azev önlere 9 önlere 195 45 16 arkalara 215 45 16 takmak var ama bütün herkes 215 50 13 cms 40 tak diyor :D cms40 ıda hiç sevmiyorum ama takılı arabaları inceledikçe hoşuma gitmeye başladı :D önerilerinize açığım jant lastik :D
birde bu yaylardan bir an önce kurtulmalıyım araba top gibi sekiyor zıp zıp zıp hiç esnemiyor birde sağ taraf daha basık geliyor :D acaba yay mı kırıldı yada amortisör mü patldı bilmiyorum onlarada el atıcam yeni sıfır yay alıcam 2 tane . basma konusuna gelince herkes kes gitsin diyor ama ben pek istemiyorum sadece soguk press yapmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neolr? spor yay var internette 150 tlye önlere 7cm arkalara 5 hiç uraşmadanöylemi yapsam?
maşallah içi dısı pırıl pırıl olmus güle güle kullan
Jinyu 215/50/13 + CMS 40 taktır gitsin yok dersen 15 alpina
cms40 ın offsetlisini gördüm gecen bi takside onlere normal cms40 arkalara ofsetlisini takabilirsin :)
215 lastık olmadan bi esprisi olmaz ama
bende 215 cms ikilisi ile kullanıyorum bence basıklık ile beraber gerçekten yakışır aracınıza deneyin isterim :)
bende diyorum cms 40 ama hasta işi lastikte gerekir onlara bu arada içine hastayım tekrar yazıyorum :)
birde öneri : şu lpg anahtarını gizleme imkanın varsa gizle gitsin park sensör göstergesinide iç dikiz ayna üzerine koymalısın
Oneriler icin tesekkurler cms40 215 yada azev ikisinden birini koyucam vala bakalm bu hafta dolanicam lastikcileri
Bende cms 40 diyorum araca maşallah söyleyecek pek birşey yok :) Kazasız belasız