hayırlısı olur inş allah güle güle binmeyi nasip etsin..
Printable View
hayırlısı olur inş allah güle güle binmeyi nasip etsin..
Söyledim , yine söylüyorum. Cms40 çok standart kaçar twisted'a. Arka çamurluklar offset ister. Azev , schmidt olursa olur yada fantazi olsun dersen enkei rpf1 in offsetli 15" lerini düşün derim ki ben enkei yada schmidt ten yanayım. :)
İyi dilekler icin tsekkurler . Ali kardesim bende aynisini dusunuyorum konustugumux gibi 9-10 azev ortalarini gunmetal yada moonrock acik fume fena olur :) bakalim yarin istanbula gecip lastikcileri gezicem tek tek internette bulamadim pek :)
gizlenecekler yorumumu neden dikkate almıyorsun :):)
41 Kere Maşallah
Bence Twisted'e Gidecek Tek Jant Enkei Rpf01 Diğer Jantlar Sıradan Kalır :)
13" mangels + radial 352 lastikler :)
hani CMS40 215 ikilisi yakışır yakışmasına da içi ve rengi bu kadar avrupai iken azev vs. jantlar tarzla daha da uyumlu olur :)
CMS40 + 215/50/13 den vazgeçme Tofaşda.
Üstüne basa asa Azev diyorum...
16 koyacaksan önler 7.5 veya 8 arkalarda 9 olsun o zaman tadından yenmez kardeşim... azev doğru tercih olur senin için
Gümüşyakada denk geldim maşallah :)
enkei rpf var bitane uygun fiyatlı 15 acaba alsammı almasammı diye düşünüyorum jant bulamadım ya baya bi gezdim 2 gündür 150 200 km yol yapmışım halen alamadım :D 2 gün önce kagıthanede bi cms40 aldım bagaja attım son anda fark ettim kapakların 2si tam oturmuo küçük geliyo geri bıraktım :D birde yokohoma yada sf330 felan kesinlikle almam arabaya eski lastik çok tehlikeli zaten uçan teneke iice uçucak hiç durmuycak :D jinyu düşünmüştüm :D bakalım halen arıyorum güzel ön arka farklı bi 15-16 jant :D
sizinle çok denk geliyoruz ya e30 varkende tl corsayla çok denk geldik bigün kısmet olursa tanışalım çay kahve sohbet ederiz :) avcılardada denk geliyorum sanırım sizin firüzköyde yıkamanız var yanlış hatırlamyorsam :)
Connecting site...
yarın gidip bunlara bakıcam temizse belki alırım arkalarada 1 yada 2 cm spacerle tatlı olur azcık basınca
bu arada tüm yorumlar için hepinize çok teşekkürler
maşallah kazasız belasız
Harika olmuş. Özellikle renk olarak sanırım tek olacaksınız....
çok teşekkür ederim sağolun daha çok eksigimiz var bakalım tamamlayalımda bir görücez hep beraber tek olucakmı acaba olmuycakmı :D ..bu arada jant olarak forumdan ali odabaşı kardeşimden 15" acs type1 jantları aldım yarın sabah bi terslik olmazsa veriyor kargoya :) inşallah güzel durur twistedda arkalara 1 yada 2 cm spacer ile...
http://i42.tinypic.com/28w1ph5.jpg
vaaybe,neydi ne olmuş :) umarım ilk toplandığı günkü gibi yine imrenerek baktığımız haline kavuşur.hayırlı çalışmalar..
Hocam spacer alırsan hakkında bilgi verir misin. Bende bir şahin kullanıcısıyım ama stock jantlara takmak istiyorum :)