valla amcamın calıstıgı dükkanda topladık işçilik 100 rektifiyeci 50 tl
Iyiymis valla insallah bende yarin guzel bi fiyat oderim iscilikle rektefiyeyedaha cok is var elektrikciye gidip tessati yeniletcem devir gostergesini baglatcam amerikan park alarm park sensoru falan baglatcam ondan sonra kapi kilitlerini yaptiricam merkezi kilitle tamponlar boyancak jantlar takilcak. Teyp ve hoparlor alcam. Kol dayama alicamvar anam var off
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
valla sana şimdiden kolay gelsın...Kesene bereket
bende kısmet olursa carsamba sabahı verıyorum arabayı sattık gitti
bugün motorumuzu rektifiyeciden aldık güzel işçilik yapmıştoplanmaya başladı yarın akşam heralde basarız marşa
rektefiyeci 570 lira fiyat çıkardı 500e indirdim yarın 400e zorlucam sizce normalmi fiyat?
bende motor takılmadan bi motor havuzunu yıkatıyım dedim sıcak suu ve ilaçla başladık iteklemeye twistedi yıkamacıya kaadar allah bidaha ittirmesin kan ter içinde kaldımbloğu ısıya dayanıklı boyayla boyadık ,kartel ve külbütör kapağıda aynı şekil.tertemiz oldu kerata
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Sahil yolunndan gittim ben. Topkapi istikanetine sapiyosun sulukuleye dogru gidiosn abi surlarin oldugu o yoldan.eyup istikanetine donuyosun sonrada fatih istikametine hemen az ilerde kavsagin sol carprazinda oto edirnekapi. Bensinligin karsisinda abi.
Hakkı Can Eryüzlü...
çok kalite bi araçtı zaten,sen de çok özenli davranınyorsun aracınamaşallah
kuşları emin ellerde görmek güzel
takipteyim
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
aracın büüüyükk bir işi bitti ufak tefek şeyler kaldı aracı dün teslim aldım.
Bende aldım arabayı doğruca elektrikçi ustamın dükkanına çektim
devir saati ve km saati faal değildi onları bağlattırdım ve hazır motoru sıfırlamışken km'yide çektirdim sıfıra0 km şahinimiz oldu hehe
sonra alarmsız olmaz dedim aksaraydan sustalı alarm sistemi almıştım onu bağlattırdım ardından evde 2 kutu park sensörü vardı tekini bağlattım.Hazır gelmişken amerikan park modülü almıştım onuda aradan çıkarttım.Fanı düğmeyle açamıyordum ona tessat çektirdim en baştan onuda orjinaline çevirdik,arka sisler ve geri vites lambalarım yanmıyordu komple stobun iç tarafını duylarla birlikte aldım sıfırlattırdım.birde tesisatı komple elden geçirttirdim
sonra ufaktan bir temizliyim dedim acayip kirliydiön ve arka orjinal amblemlerinide taktım fakat unuttum foto çekmeyi
şimdi tek eksiğimiz jant lastiğimizi takmak kaldı onun dışında her tarafını yeniledim gaz ayarını çektirdim on numara oldujant lastiğimde hazır fakat biraz daha bekliyicem takmak için ön yaylar çok sekiyor kafamda başka projeler var
)
Hakkı Can Eryüzlü...
Çok güzel ilerliyorsun hacı maaşallah. Motor güzel olmuştur umarım. Ya eğer değiştirebiliyorsan külbütör kapağını bi değiştir. Zamanında boğazı çatlamıştı babam kaynak yaptırmıştı. Yapılmışken tam olsunSon olarak jant kaldı
![]()
Legen...wait for it...dary!
Maşallah , kasasız belasız kullan.Çok güzel olmuş yapılan işlemler.Jantlar için fazla bekleme derim , arabanın güzel rengini gösterecek olan eksik bbs ler. Takip ediyorum![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Sagol ali tesekkur ederim kulbutor kapagi benimde dikkatimi cekti ama motor toplandiktan sonrao kapagi yeni alip polisaj yapttirmayi dusunuyorum
motorda cok guzel oldu cekisi cok guzel gerci daha 3000rpm yi hic gecmedim ama iyi yani
jant isinide halledicem ama motorun rodaji bitsin bi 2bin km sonra yagini filtresini degisiyim takicam hazirda duruyo zaten gumus gri bbsler ama onlere 9offset sigmiyor flansla takabilirimde on jant disa cikinca kotu duruyor onlere 7 8 offset alicam iki tane
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
ben bbs sevmiyorum tofaşa ama görüş ve fikirler tartışılmaz hoş oluyorlar ama ne bileyim daha klasik olucak cms40 tır benim tercihim tofaşa hep o üretimi bitmiş efsane lastikleri yakıştırıım onlara![]()
Şüphe , tek gerçektir ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)