Vay be, gizli hazine araçMaşallah, jantlarla çok iyi olmuş.
Vay be, gizli hazine araçMaşallah, jantlarla çok iyi olmuş.
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
jantlar çok güzel ama jant rengi boğmuş ne yazikki aracı.Hiç kendini göstermiyor eski jantlardaki renk ile daha bir albeniliydi araç.Bende siyah arabada siyah jant kullanıyorum aynı sorunu yaşıyorum gunmetal boyatıcam.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
jantlar çok güzelmiş ama rengi biraz aracı boğmuş sanki![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
maşallah satmayı düşünürmüsün
Maşallah kazasız belasız güzel günlerde kullanın..
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ancak benim görüşümde siyah renk ile jantlar çok boğulmuş.. OZ'lerin güzelliği kaybolmuş.. :s
Arabanın ve jantın güzeilliğinden şüphe yok ama ikisinin rengi birbirini tutimamış bence, jant gri olsaydı harika olurdu. Tabi sizin zevkiniz ben kendi beğendiğimi belirtiyorum.
viaport un yanındaki opette duran araç mı bu ? Her akşam servisle geçerken görüyorum.. süper duruyor maşallah
Emir'im aracının maaşallahı var hemde kocaman. Yılan gibi ip gibi çiçek gibi mermi gibiAllah kaza bela vermesin keyifle binmeyi nasip etsin sana. Sürmeye kıyılamıycak nitelikte...
çook teşekkürler hacım sagolsasın
ne kırmızısı ne beyazı , aşık oldukm köpekbalığı gri'sine resmenkonu açmıştım beyaz veya kırmızı RC aranıyor diye ama full + full 40 bin km'nin altında FULL STOCK ellenmemiş bir RC olmadıgı için bulamamıştım. şimdi iyiki bu rengi almısım diyorum piano black OZ ULTRALEGGERA'lar ile canlıda muhteşem bir görüntüsü var nedense resımlerde siyah jantlar ve aracın fabrika cıkıslı orj yayları üstünde oldugu için çok cins duruyor. ama canlıda cok iyi. iyi dileklerın için çok teşekkürler.
inanın fotolarda çok kotu çıkıyor S2000 siyahı NH-547 nin üstüne 3 kat vernik attık canlıda çok güzel parlıyor çok güzel gorunuyor mermi gibi duruyor resmen. ama fotolarda o canlılık kendını gostermıyor profesyonel bir makına ile çekmek lazım..
profesyonel bir makına ile çekebilsem mükemmel parlıyorlar aslında canlıda çok güzelfotolarda çook kotu gozukuyor
zaten birdahaki fotoları prof bir makına ile olucak o zaman koyarım buraya
çok teşekkürler...
aradıgımı buldum araç bir ömür insallah bende kardeşim satmayı düşünmüyorum sagolasın..
amin kardeşim sagolasın cümlemıze gostermesın insallah rabbim..
allah razı olsun kardeşim çook teşekkür ederim. canlıda muhteşem duruyorlar. birdahaki fotolar profosyenel çekim olucak insallah.
çook teşekkürler sagolun , evet mükemmel oldular canlıda bir o kadar daha güzellerhastayım siyah jant kombinasyonuna.. çok yırtık duruyor araç. standart'ın çok ötesinde motordaki specleri bollmus gibi bir hissiyat yaratıyor bende siyah jantlı hızlı arabalar
çok teşekkürler.
çok teşekkürler jantlar zaten griydi gercekten hiç iyi durmuyorlardı zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki ama gercekten hiç iyi durmuyorlardı. benım gozumde araba cok standart duruyordu şimdi çok yırtık specleri bolmus gibi mermi gibi bir goruntusu var gercekten canlıda harika duruyorlar cok güzel parlıyorlar.
bende siyah jant kombinasyonuna hastayım kırmızı , siyah , füme koyu ve hafif koyu araçlarda. çok piskopat duruyorlar
evet o bir aksam iniverde servisten çayımı içmeye gelin istersenızallah razı olsun sagolsun daha güzelleri sizinde olsun insallah.
allah razı olsun turgay sagolasın kardeşim , inan çizilmesin diye ayda bir yıkıyorum , cilalıyorum , kapılarını bile açık bırakmıyorum sıfır kokusu gitmesın diye.. bela ya basa baska birşey degil....![]()
![]()
İLK ve SON ROLLİNG VİDEOMUZ... Birde gidişini görelim dedik..
lakabımız: ALCATRAS -- STOCK KING
ALCADRAS 207 RC vs KH 207 RC Lemans - YouTube
maşallah gidişi görüntüsü 10 numara kazasız belasız.Jantları satarsan talibim![]()
![]()
Biraz evvel canlı canlı gördüm yavruyu... Tek kelimeyle harika.. Maşallah .. Emir kardeşte arabası gibi pırıl pırıl bi arkadaş ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)