207 rc de en sewdigim renk diyebilrim nazar degmesin cok guzel masallah kazasiz belasiz
Alah daha iyilerini nasip eder insallah dicemde en iyisi sanirim
Tekrardan nazar degmesin.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Maaşallah kardeşim çok şık güle güle kullan.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Araç çok güzel çok temiz maşallah güzel günlerde de kullanırsınız inşallah. Bende yapı itibari ile temiz ve titiz kullanırım tüm eşyalarımı ama insan malının bu denli esiri olmamamlı (bir önceki sahibi için konuşuyorum) Her 1k km de yağ değiştirme yok yağmur çamur görmemiş falan. nihayetinde 207RC yani. Çok nadir bulunan kültür mirası değil. Tekrar sözlerimi yanlış anlamayın ve güzel günlerde kullanman dileğiyle.
Gott weiss ich will kein engel sein...
allah razı olsun kardeşim sagolasın
allah razı olsun kardeşim. cahil cahil konusmussun. yinede teşekkürler.
bir kaç örnek verim sana. 8 bindeki aracın 6 kere yag degişim konusunda.
sıfır arac aldıgın zaman rodaj için ilk 3 yag degişimi 2500 km ye kadar yapılır. ilki 100 km de 2. 1000 km de 3. 2500 km'de kılcal metal parcalalrının segmanlara vs vs vb yerlere yapısıp kalmaması için rodaj bittikten sonra ise her sene 12 ay doldugunda arac kullanılmasa bile yag bozulur yine degişmek gerekir. sahibinin rodajını ne kadar bilinçli yaptıgıda ortada malının esiri falan degil yani yapılması gerekeni yapmıs arkadas.
özellikle techturkey'in bilinçli üyeleri olmak üzere hiç kimse garajı oldugu halde aracını yagmur , guneş , kar altında bırakmaz. özellikle bizim gibi araba konusunda kırık olan insanlar. ki arkadas bizden dahada kırık diyorum ben.
aracın ilk sahibinin malının eseri oldugu falan yok. ben hayatım boyunca o kadar merhametli , muteveazi , iyi niyetli , efendi bir insan daha tanımadım. normalde arac almaya gidersin 1 saat içinde işlerini halleder geri dönersin. biz tam 5 , 6 saat vakit gecirdik , evinin her yerini gezdirdi bize , özellikle akvaryumu bir harikaydı. paylasmayı seven MÜKEMMEL bir insan.
bana sadece arac hakkında özelliklede RC si hakkında ona cok iyi bak dedi ve oldukca duygulandı garajdan aracı cıkarırken ailecek el salladılar bize. ben hayatım boyunca yasamadıgım anları yasadım o gün.
mallarının esiri oldukları yok , paylasmayı seven harika insanlar.
bence anlayıp bilmeden yargısız infaz yapma arac sahibi hakkında.
benım için iyi dilekler , yorumların için allah razı olsun. daha güzelleri senınde olur insallah.
Maşallah,hayırlı uğurlu olsun gerçekten şanslısınız.Bence rengi mükemmel ,arabada en sevdiğim renktir.Bu yükseklikte oldukça kaslı duruyor encw bozmayın siz bilirsiniz tabi.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.![]()
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesinHakkaten binilmez saklanır bu araba.
Çok içinize sinerek almışsınız ne kadar güzel bişey,umarım hep aynı mutluluk ile binersiniz.
nihayetinde 207 rc, nihayetinde sahin veya 124 veya da ferrari....gibi bir sözün bizim gibi araba arızalıları arasında yeri olmamalı...insanların arabalarına verdiği değer, sevgisi ve elde etme zorluğu ile alakalıdır...marka model farketmez...
Allah kaza bela vermesin kardeşim...kırmızı olaydı iyiydi..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Gerçekten sahibinden de 30k ve üstü gördüm hep.
Aklımdan da geçti varmı daha düşüğü diye varmış![]()
Güzel günlerde kullanın kazasız belasız![]()
maşallah çok çok iyi. ilk sahibi arabayı sadece garajda izlemek için almış sanırım : ) senin için iyide yapmış. Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)