Masallah guzel seyler yapmissiniz ; tabi araba sunroof isterim sunroof isterim diye bagiriyor orasi ayri)
Masallah guzel seyler yapmissiniz ; tabi araba sunroof isterim sunroof isterim diye bagiriyor orasi ayri)
244hpepey manidar olmuş. Gidişinin nasıl olduğunu çok çok merak ediyorum. 1.6 o verilere dayanabiliyor mu yahu ? Vay be
![]()
manidar derknsıkıntı yok şu anlık. 3. viteste gaza oturunca sardığı oluyor. 2 zaten boş. eski haliyle arasında uçurum var. bu kadarını beklemiyordum.
eyvallah
yanıltcı eklendi boost için. onun haricinde yazılmda güncelleme yapıdı. geri kalanı aynı. turbo,cooler enjektör egzoz.
Byte-R
instagram: dogancglr
Maşallah muazzam güc gercekten.
Motor içi dayanıklılık sınır nedir piston kol vs ..
Elleme Sekelesin...
Maşallah valla çok güzel araba specler sorunsuz ve tıkırında gidiyor.Alışılmış yapılan araçların dışında bir araç olmasıda başka güzel.Allah kaza bela vermesin jant olarak o.z ultraleggera diyorum ben gun metal renginde.
Maşallah abi çok iyi veriler almışsın
alemsin
İnşallah kısmet olur kardeşim
Teşekkürler.en kısa sürede videoyu halledicem inşallah
Teşekkürler. Motor içi neye dayanır en çok bilmiyorum açıkçası
Teşekkür ederim hepinize. Video işi en yakın zamanda halledicem. Şimdilik motorla işim bitti. Yaza kadar en azından görsel anlamda değişikliğe gitmeyi düşünüyorum.
Byte-R
evet dün binildi test edildi onaylandı.Mükemmel olmuş gerçekten hele 2.viteste kendini karıştırıp saçmalaması çok sevimli olmuş doğan abiMaşallah tekrardan
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
İlk test surusune cikinca sasirtti beni rapid
Artik o direksiyonu saglam tut Dogan aga
Nazar degmesin abi![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Egzoz sisteminde neler var downpipe disinda? Susturucular duruyor mu? Yoksa komple duz borumu? Cok sordum kusura bakmayin...
Teşekkür ederim kardeşim.
Tork gerçekten çok zevkli kılıyor kullanımı.
Eyvallah kadam
60mm dp var. Sonrasında oem 55mm boru devam ediyor. Sondada Tezel egzozda Hasan Tezelin yaptığı el yapımı susturucu var. Bol dumanda sıkıntı çıkarmayacak şekilde yapıldı. Gerçi şu an sadece dp ve yazılım olan halinden az duman atıyor.
Byte-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)