Yakıt ne oldu tahminim 3 lt artar
Yakıt ne oldu tahminim 3 lt artar
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
farlardaki folyo ve bagajdaki basit spoiler çöpe atıldı. değişiklik iyidir.
jantlara geldi sıra...
![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
Abi takip ediyorum çok yerinde uygulamalar yapıldı , kazasız belasız keyfini ala ala binesin
Bu güce tork'a şanzumanla ilgili iyileştirme yapıldımı , yoksa standartmı abi ?
Herşey çok güzel
Farlardaki folyo güzel olmamıştı fakat bagaj spoiler ı güzeldi![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Debriyaj konusunda 0 dan kalkmazsan vites aralarinda gazdan ayagini cekersen bi sikinti yasayacagini sanmiyorum abi.Stok bi arabanin debriyajini 200 metrede bitirenleri gordum. Ayni sekilde kendimde 1 saat boyunca hic durmaksizin hizli surdum dur kalk vs o gece debriyaji siyirdim![]()
Kısmet artık kardeşim. Biterse bronzdan devam
Teşekkür ederim. Bundan fazla basınca aks sıkıntı yaratıyor. Viraj çucuğuna değiyor. Kısa z rot takmam lazım. O zamanda akslar dif ten açılı çıkıp tekere açılı girer, güç kaybederiz.
Byte-R
scangauge II montaj tamamdır. psi cinsinden manifold basıncını okutamadım bir türlü. x gauge kodunu aradım da bulamadım. şirkete mail attım. inşallah dönerler. şimdilik map tan yaklaşık görüyorum basıncı. birçok özellik varmış alette bu kadar beklemiyordum doğrusu. ayrıca hata kodlarını bulup silmesi çok güzel. arife günü turbo hortumu çıkık çalıştırınca arıza yakmıştı. 1. gün söndü ama yinede kalmış hafızada. takıp tarama ve silme anında yapıyor.
![]()
Byte-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)