Jantlar çok güzel olmuş abi küçük olmasına rağmen çok yakışmış yazında 195 50 15 lastik takıp kullanılabilir. Maşallah allah kaza bela vermesin
Printable View
Jantlar çok güzel olmuş abi küçük olmasına rağmen çok yakışmış yazında 195 50 15 lastik takıp kullanılabilir. Maşallah allah kaza bela vermesin
100-200 14-15 saniye arasında ve araç 1.6 TDI :)
Biz ne zaman görücez acaba o değerleri :)
hiç denemedim gerçekten. tutunma olayı çok kötü gerçekten. bi video çekerim uygun bi zamanda.
teşekkürler. yanak kalınlaştığı için konforumda arttı. yaza 195-55-15 ten devam yazlık lastiklerle. belki arkaya 205-55-15 yapabilirim. orjinaller yatışta kalır araç satılana kadar. yürümesine katkısı büyük bu jantların.
turbo büyütmekten başka yapacak birşey yok galiba :)
sen mutlaka daha ilerisine taşırsın abi :) maşalllah TF Rapid'e
Kendi egzozumu; istediğim tarz bir egzoz bulamayınca kendim tasarladım. Adana Seçkin Egzoz da 10 numara işçilikle üretti sağolsun.
http://i58.tinypic.com/1zft0ev.jpg
http://youtu.be/0DqXS7J3fkM
Ses guzel olmus cok begendim
Ses çok kaliteli, bayıldım , elleri öpülecek ustalarmış , hareket halinde bir fly by video isteeriiz :)
Doğan abicim maşallah çok güzel olmuş.Ses şuan harika.En kısa zamanda bi canlı göreyim ya çok oldu görmeyeli :))
tasarım ve ses çok güzel. Maşallah.
Maşallah seviyorum gerçekten bu arabayı..
ses çok iyi olmuş ya maşallah
jantlar ses 10 numara olmuş dizeller uçuyo artık :)
Teşekkürler :)
Ses videodakinden daha kalın çıkıyor ama sanırım telefonun mikrofonu bu kadarını kaydedebiliyor. Teşekkürler :)
En kısa zamanda kadam sağolasın.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkürler. Canlı daha güzel de keşke olduğu gibi kaydedebilsem
Eyvallah :) uçuyo denmezde yürüyo :)
Sizden sonra bizim Caddy'de de turbo'yu büyüttük :)
DP yapıldı Mehmet yazılımı buna göre düzenledi....
Tork çok kötü acımasız geliyor 3 viteste bile patinaja düşebiliyor :)
bişey merak ettım bu downpipe nedır kaça maal oldu bende düşünüyorumda aracıma volvo s40 1.6 td 195 binde yazılım komple düz boru downipe yaptırsam yaklasık kaç hp olur aracım 110 hp 250 nm yardımcı olursanız sevinirim
maşallah enzinli gii ses çıkarıyor dieseller uçuyor.
Downpipe katalitik konvertör veya dpf nin yerine konan düz boru. Ortalama 500 gibi fiyatı. Turbonuz sağlıklı ise tam emin olmamakla birlikte 150 hp civarı olur sanırım. Yanlız o motorlar yazılım ve dp ikilisi ile düz boruyu pek sevmiyor diye biliyorum. Sonu orj bırakmanız iyi olur.