Tek kelimeyle jantlar çok iyi göstermiş.Sanki çok az içeride duruyor, spacer ile daha iyi olmaz mı acaba düşündünüz mü hiç yoksa resimlerden mi öyle görünüyor?
Lip şart bence. Kazasız, belasız sürüşler.
Printable View
Tek kelimeyle jantlar çok iyi göstermiş.Sanki çok az içeride duruyor, spacer ile daha iyi olmaz mı acaba düşündünüz mü hiç yoksa resimlerden mi öyle görünüyor?
Lip şart bence. Kazasız, belasız sürüşler.
Ateşş olmuş arka cam üstü spoilerin oraya köpekbalığı yüzgeci gibi olan spoilerlar varya öyle bişi takılsa çok yakışır
Maşallah abi tam tadında sade güzellik
Teşekkür ederim.
Teşekkürler. Lip en kısa zamanda yapılcak. Önlere spacer takamıyorum, takarsam basık gezemiyorum. Arkalarda 1 cm var.
Teşekkürler :)
Eyvalla kardeşim.
maşallah :) lip olarak ne düşünüyorsunuz ? chevrolet cruze lipi güzel durabilir tamponunuzun şekline benziyor çünkü
Cupra lip nasil olur acaba abi
Son halı çok güzel olmuş abi maşallah, askerde oldugum icin sayfayı takip ediyorum kokumerkezini 39 TF 980 yabancı gelmiyor diyorum senin arabaymış abi :)
tam tadımlık.güle güle binin.
Son jantlarla tam kıvamında olmus. Lip de takildi mı nokta olur.
Polo R lipi ısmarladım yine bakalım. İçinide fiber ve elyafla döşedim. Kuruyor şu an. Bu sefer kırılmaz umarım.
Eyvallah kardeşim. Aynen sizden aldım plakayı :)
Teşekkür ederim. Kısmetse yarın montelerim lipi.
süper olmuş.
layığını bulmuş canavar.
http://i62.tinypic.com/5vakhh.jpg
soluksuz okudum. maşallah cidden emeğinize sağlık kesenize bereket. nedir son durum?