Selamlar,,
Herkese kazasız belasız sürüşlerdilerim.
bu spor susturucudan önceki ses.
Skoda Rapid 1.6 TDI Downpipe Sound - YouTube
YouTube
1.6 tdi dyno day - YouTube
orj halileylek spec
![]()
Selamlar,,
bu spor susturucudan önceki ses.
Skoda Rapid 1.6 TDI Downpipe Sound - YouTube
YouTube
1.6 tdi dyno day - YouTube
orj halileylek spec
![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
Traikte falan gördüğümde çok hoşuma gidiyor bu araçlar sizde ufak dokunuşlarla görsel olarak daha da güzelleştirmişsiniz kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Teşekkür ederim. Bu ara çeki demirine takık durumdayım. Arkadan bakınca çok sırıtıyor. Kesip atmayı düşünüyorum o derece.![]()
Byte-R
abi maşallah çok yakışıklı duruyo ön azıcık daha düşse cok güzel olur bence Allah kaza bela vermesin
Teşekkür ederim. Çok sağolun.
Teşekkür ederim kardeşim. Çok daha yakışıklıları senin olu inşallah.
Allah razı olsun. Teşekkürler.
Amin inşallah.
Çok sağolun, teşekkür ederim.
Resimler arkaya parça takmadan önce çekildi. Arka gövde yüksekliği 26cm, ön ise 24,5 cm di. Arka çamurluk tekere daha yakın durduğu için arka daha basık gibi durdu. Şu an arka tam 3 cm yükseldi ve göze daha hoş görünüyor.
Şu an tek derdim arka çeki demiri
Byte-R
masallah abi ALLAH kaza bela vermesın agız tadıyla bın ınsallah degerlerde cok hoşperformansından memnunmusunuz dp den sonrakı borularda eksoz sıstemınde bı degısıklık varmı acaba?cok soru sordum k bakmayın
![]()
Benim rapid 12,000 km ye geldi hic bisi yapasim yok
Kullanımı çok rahat az yakıyor bende çok memnunum araçtan.Belki tam uyumlu konforunu bozmayacak bir yay bulursam onu takarim.kazasız belasız yapilanlar hoş olmus
Ne kusuru
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. Cümlemize Allah kaza bela vermesin.
Dp 60mm borudan üretildi. Şansıma ellerinde daha önceden üretilmiş benim turbonun çıkışına uygun ağız vardı. Kısa sürede halloldu. Sonrası ise 51mm orj boruları ve oem susturucu. Sesi biraz rüzgar gibi, birazda goruldama şeklinde. Performans ise çok memnunum şu an. Yarın fırsat bulursam bir hızlanma videosu çekicem. 120 den 200 e kadar 5. Viteste gazladığımda hiç tereddütsüz tırmanıyor.
Byte-R
çok çok iyi maşallah![]()
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)