maaşallah kazasız belasız basıldığı zaman daha guzel olucaktır![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
eklenenler
-ön 10mm arka 20mm SM Spacers spacer.
-far kenarlarına folyo. el emeğim
-ön arka 5 er cm düşürme (nam)
sırada
- freeflow kalite bir egzos ile 60mm boru.
-tavan ve ayna kaplama
- ve aklıma ne gelirse
Spacer konusunda çekimserdim ancak şu an iyiki almışım diyorum. İşçilik harika, balans vs sıfır. 200+ süratlere çıktım sorun yok.
![]()
Byte-R
instagram: dogancglr
maşallah rapidi sevdiren adamsın walla sade ve şık.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Kazasız belasız inşAllah nazar değmesin![]()
nickime kadar..
10 numara tadında kıvamında olmuş kardeşim, güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin maaşallah.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
eyvallah hocam sağol
teşekkür ederim sağol
amin teşekkürler
çok sağol. amin cümlemize inşallah
philips diamond var şu an. osran nightbreaker+ ile değiştirmeyi düşünüyorum. osram daha iyi sanki
Byte-R
Maşallah. Kazasız belasız. Toledo'yla karşılaştırma fırsatınız oldu mu hiç? Bu arada bence artık jantın zamanı gelmiş![]()
teşekkürler![]()
toledo ile birebir karşılaştırma imkanım olmadı. izlediğim bir testte rapitten çok yaktığını ve daha hantal olduğunu demişti testeden kişi ama neye göre kime göre tabi. sonuçta motor aynı. benimkininde bosch beyinli olanlarına yazılım atılamıyor. sanırım toledoda da aynı beyin var. ben özellikle siemens-continental beyinli istdedim bayiden. 4 aracın 1 tanesi benim istediğim gibi geldi.
jant işi bu lastikler eskiyene kadar rafta. sonra 17 ye geçerim.![]()
Byte-R
Eyvallah kardeşim..
bekir abinin tavsiyesi ile bu akşam iş çıkışı küçük bi freeflow tüp taktırdım orj susturucunun yerine. 25 cm uzunluğu,15 cm eni var tüpün. içi 60mm. ses süper oldu benim açımdan. özellikle 3000 devirden sonra bambaşka oluyor. performansta psikolojik olmadığına emin olduğum bir gelişme var.
![]()
Byte-R
Başarılı dokunuşlar maşallahı var allah kaza bela göstermesin.
Bu Vatan Uğruna Şehit Düşenleri Unutma Unutturma!..
Teşekkür ederim, amin. Cümlemize Allah kaza bela vermesin..
Hesap makinesi kıvamındaki cep telefonumla çektiğim 2 video var egzos takılmadan önce. Çok net değil o yüzden yüklemedim. 60-120 3. Viteste ~ 6.5 sn, 80-150 4. Viteste 10.5-11 sn. Nasıl süreler bilmiyorum zira karşılaştırmadım hiçbir şekilde. Yeni egzoslada ölçeceğim aynı yer ve şartta. Sürelerin kısa çıkacağına eminim. Şu an iştahı artmış durumda arabanın. Depo full ve herhangi bi söküklük olmadan denedim. Eğimde pro aletlerim yok ama sıfıra yakındır. Kameram bugün kargoya verilmiş. Yeni haliyle güzel videolar planlıyorum.
Byte-R
benim 50-150 tam 16 saniye civarında yol düz gördüğüm kadarıyla diğer türlü hiç bi şekilde ölçmedim ama rapid daha hızlıdır eminim 50-150 yi merak ettim ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)