Maşallah basıklık çok ideal olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Film yakışmış Maşallah fotoğraflarda ayrı güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Rapid aldırır valla, maşallah.
Abicim valla mükemmel yaptin rapidi sana tavsiyem audi janti alman bi tane her nekadar shop olsada bi ornek buldum tavsiye ederim bence yakisir
![]()
Unutulan not: araba rapid degilmis![]()
![]()
Ama yinede yakisir abi![]()
Maşallah araç çok güzel olmuş.
Bende de Audi A1 TDI DSG var RSA'lı fakat safe değerlerde tuttuk biraz daha ve buna rağmen performansı çok tatmin edici. Downpipe ile baya iyi olmuştur.
Bu arada bir soru spracaktım bende de K&N filtre var 1.6 tdi için performansı olumsuz etkilediğini söyleyenler oldu çıkardım siz denediniz mi olumlu veya olumsuz bir etki gözlemlediniz mi?
Audi A1 Sportback 1.6 TDI S-Tronic - Scuba Blue
eyvallahmakinayı kullanmayı beceremiyorum pek.
teşekkürler.
teşekkür ederim
jant konusu bu yaz sonuna inşallah olur. maddiyat engeli var18 e geçicem kısmetse. scirocco gts jantı düşünüyorum. ya 205/35r18 ya da 215/35r18 olacak.
jant:
filtre bence üst devirde daha canlı tutuyor aracı. ben öyle hissediyorum. kimin ne dediğini takacak olursak ohooo
teşekkürlerxenon yapmak istemiyorum zira karşı tarafın gözünü çıkartıyor merceksiz.
Byte-R
instagram: dogancglr
Maşallah kazasız belasız kullanmanız ve ağız tadıyla binmeniz dileğiyle
Araç gerçekten Rapid aldırtır (bkz: mağlum siteye girip Skoda Rapid fiyatlarına baktım)
Şahsen ön panelde bir eksiklik var gibi... Panjur ''Piano Black'' kaplanabilir veyahut 'far'a bir işlem uygulanabilir.
Tekrardan kazasız belasız inşallah
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
benim bildiğim scirocco 5*112 rapid 5*100 nasıl uydurmayı düşünüyorsunuz spacer la falan mı ? benimde çok beğendiğim bir jant volkswagen grubuna geçtiğimiz anda ilk işim bu jantı takmak olacak inşallah xenon konusunda benim tavsiyem el yapımı bi xenon mercekler harika oluyor kendim yaptım oradan biliyorumbi xenon konusunda bilgi isterseniz özelden sorabilirsiniz (ben yapmıyorum ama önerebileceğim 1-2 kişi var
)
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
teşekkür ederim.
panjuru ve difüzörü piano black düşünüyorum. ilerleyen zamanda inşallah.
aynı jantın 5x100 ü var. link
xenon düşünürsem yadımınızı isterim. çok teşekkür ederim![]()
Byte-R
Bu arada yeni cikan rapid spacebackin farlari ile ayni fara sahip diye biliyorum normal rapidin cikma yan sanayi yada orjinal alinip takilabilir sik duruyo resim;
![]()
mercekli farlar servisten temin edilebilir ancak fiyat uçuk olacaktıronun yerine custom mercek montajını tercih ederim muhtemelen. bu resimdeki tampon ekine bittim yanlız.
![]()
Byte-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)