ahanda sonunda bulmuşkazasız belasız binesin Can.
![]()
teşekkür ederim iyi dileklerin için, senin arabanın pert olmasına da çok üzülmüştümarkadan dokunan şerefsizi bulabildin mi peki? bu foruma üye manisalı bi arkadaşımın başına da benzer bi hadise gelmişti o da 306 s16 pert etti o yüzden...
senin crx ini biliyorum hatta o aralar param müsait olsaydı ben almak istiyordum
130 bg lik makina ile bile çok seri ve keyifli bi araba eminim ki b16 makina ile inanılmaz süratlidir
@Kadirsa
sağol kardeş senin nickini biliyorum sanırım sen de crx club üyesiydin.. bende üyeydim oraya sonra site kapalı kaldığı süreçte üyelik gitti tabi,geçenlerde tekrar baktım da eskilerden kimse yoktu...
yukarda gördüğün gibi arkadaşın tahmin ettiği aracı aldımarkadaşın tahmini süper nerden tehmin etti bilmiom
aracın ilk sahibi profesör bi doktor.uzun yıllar kullanmış ama bi de bmw si varmış adamın bu yüzden bunu hırpalamamış fazla . ağır kaza da yapmamış dediğim gibi,ufak bi dokunması var tamponla far,onlar da yetkili serviste değişmiş,zaten farlarda stanley yazısını gördüm tamam dedim
2. sahibi de şu anda gölcükte astek asker. evinde araba bolluğu olduğu içinbunu sattı. aldığı araç hepinizin yakından bildiği h22 turbo vtec
onu aldığı ve 2 kişiye toplam 4 araba 2 motor olduğu için arabalarının birini sattı
crx ci dayanışmasını devam ettirelim kardeşim walla uzun zamandır biniyosun rex e yardımın çok olurizmirde bi arkadaşım da 3 ay önce temiz bi crx aldı onunla da bol bol paslaşıcaz...
@blietzhonda
kardeşim ies duruyor o araç peder spec tibunu kendime göre aldım
bu arada @ egeturbo
arda ewt 200sx olmadı ama crx kullanmadan 200sx kullanırsam aşkıma ihanet edecekmişim gibi hissettim kendimi
yanlama tutkusu olmasa 200sx e hiç girmezdim ama kaşıntı varilerde işallah o da olcak.. işallah durumum olur da crx i satmadan alırım sx i
pasha dragger rip renç günay selçuk abi dino kaan tezcan başta olmak üzere iyi dileklerini esirgemeyen tüm abilerime kardeşlerime teşekkür ederim![]()
ehehehe way be keşke sayisal fln oynasadm tuhh
geçenlerde bi muhabbet oldu jdm worksteydk biride crx bakmaya geldi dediler bostanci sanayi muhabbeti oldu.ben bu araca bakiodm nette ole sık kullanilanlara ekliydi..ozellikle karbon sunroff içinsora ilana baktim satilmiş sende konu acmissn crx die direk ampul yandi
neyse cok sewindm resimden bile ateş edio su an hissettklerini bende subatta yaşadm 3 senelk si ile pilatonik aşk gerçek oldu.tekrar kazasiz belaszi kullanman dilegiyle..ozelden bi ara carbon sunroff için bilgi bekliorm![]()
Hayırlı olsun , çok temiz görünüyor, kazasız belasız inş..
İlk işin type r yazılarını sökmek olsun..![]()
Kazasız belasız cezasız sıkılmadan soğumadan sürmen dileğiyle..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Sonunda aldın demek, hayırlısı olsun kardeşim. Güzel günlerde binmeni dilerim. Bir ara uğra da güzel ayakkabılar verelim bebeğe![]()
hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin...
ewt haklısın type-r yazılarını sökçem bi pasta atıcam daha iyi olcak
hamster darısı herkesin başına gerçekten hayranı olduğu arabaya bi şekilde saahip olmak çok keyifli
serkan saol abicim hayalimize kavuştukbi ara yanına uğrarım ama aslında bebeğin ayakkabıları benim hoşuma gidiyo enkei rs-m jantlar
biraz indirmek lazım sadece o zmn daha iyi gözükür. du bakalım önce borçları temizleyelim
iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler![]()
güle güle kazasız belasız kullanmak nasip etsin...yavaş yavaş tüm eksikler hallolur...en önemli adım sahip olmaktı onu halletmişsin....bundan sonrası zevkli işler![]()
maşallah güzel araba,hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)