Masallah son zamanda gordugum en iyi 106 lardan.
Masallah son zamanda gordugum en iyi 106 lardan.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Cok tesekkur ederim amin cumlemizi rabbım kazadan beladan korusuninsallah sanada nasip olur
Cok tesekkurler saolunsıfır stop alıp ara sıra onu takmak dusuncem var zaten tesekkur edeım fıkrınız ıcın
Cok saolun tesekkur ederim
Bu arada guncellemeler olur konuda guncellenmişken atiyim onlarida![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Sizinki oem jantlarla daha güzeldi, maşallah![]()
İyi günlerde kullan, bu günlerde bulunmayacak kadar düzgün bir araç.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Masallah harika olmus gercekten.Emegine saglik kazasiz belasiz..
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
maşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsın rabbim böylelerını görunce ınan sızden belkı sızden daha mutlu oluyorum artık o eskı apaçilik kalmıyor yavaş yavaş.
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
Vay maşallah kardeşim neler çıkmış ortaya![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Maşallah çok güzel bir araç olmuş usta eller deyince kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...
sayılı 106'lardan gerçekten maşallah kazasız belasız.
yapım aşamasında da belirtmiştim , tam bi boncuk olmuş maşallah.
Ama lipe takıldım ben, tampon yapısı sislerden sonra yukarı cıkıyor ya, aksine lipte aşağı doğru inceliyor. Zayıf durmuş bence lip. Aralarda olan 'emre abimin objektifinden ' dediğin fotoda ara hatlar karanlık oldugu için çok ıyı duruyo ama normal pozlarda aradaki boşluk çok belli ediyor kendini.
Tekrar maşallah araca kazaız belasız. Bir de stoplara hem sinyallere hemde geri lambalara diadem mükemmel yakışır, arada bi fotoda gördüm gibi sanki ama son hallerinde yok. çünkü stopların camı çok müsait, sinyal olmasa bile en azından gerilere takılsa çok iyi olur.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)