Cihad ustam üşenmedim tek tek okudum konuyu. Her zaman söylemisimdir, bu tür araclara hastayim bitiyorum, abladam , dededen, nineden cok iyiler yacok sanslisiniz araciniz gercekten harikulade 41 kere masallah..
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Çook temiz GTI, güle güle kullanın. Bence A'dan Z'ye orijinal tasarım daha şık; jantlar ve ön farlar bağlamında konuşuyorum ama siz de söylemişsiniz 15 dakikada orijinaline dönebilecek kadar ufak tefek değişiklikler bunlar. Bu arada kod sistemi artık çalışır halde çok az ve bu tip araçların (saxo vts'de de var) kazasız kurcalanmamış olduğunun göstergelerinden birisi de bu sistemin çalışıp çalışmadığı. Benim aracım olan GUN VTS'de de çalışır halde ve iptal edilmemiş olması önemli bir detay. saygılar, keyifli sürüşler![]()
Maşallah ne güzel araçlar var daha piyasada kimbilir![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
cihadcım benim nacizane önerilerim olacak. öncelikle o lipi direk sök at çok itici duruyor. ya laguna yada cupra lipi tak.yada hiç bişey takma.
Connecting site...
Sonra şu jantlara krom aslanları al yapıştır. ve kesinlikle flanş tak cc jantında bijonlar çok içerde kaldığı için servisten krom bijon kapağı al.yada oem janta dön. cc den çok daha cici duruyor.
Connecting site...
Bu araba bu yazdıklarımı hakediyor.Bu şekilde çok sönük duruyor kardeşim. bu söylediklerimi yaparsan fazlasıyla zengin durur.
Saol kardesim Allah razi olsun
Oncelikle tesekkur ederim bir takim orjinal jant alacagim depoda duracak bu hafta alacagim hatta insallah CC 106da cok hosuma giden bi model ama degiskklik istiyor ara sira
Tesekkurler
Kardesim tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Msrafsiz bir arac almama ragmen beni maddi olarak yordu acikcasi kil tuy nokta eksik kalmasin istedim eksik olan stop bagaj ic kapagina kadar buldum tamamladim. Lip aslinda guzel duruyor canli gorsen begenirsn diye dusunuyrm ama bir laguna lip degil tabiki , takcaz insallah , cuprayi ben begenemdm bi turlu
Jantlara logo sart takilacak , arkada 25mm flans var onde yok uzun bijonlar ve 15mm flanslarim hazir on icinde.
Bijon kapagindada yuzdeyuz haklisin sart ...
İnsallah tamamlanacak en kisa zamanda![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
masraf konusunda haklısın.. bende ilk sahibinden aldım. ip gibi bir araba düşün ama yemin ederim tam 7binliradan fazla masraf ettim.. cumartesi günü kartal sanayiye gelicem 300 400 daha masraf edicem rutin bakım ıvır zıvır.ben birde rahat durmuyorum tık ses gelse hemen değişiyorum..düşün yani gecenlerde bi hesap yaptım 7000 çok geçmişim masraf olarak.
Bi arka torsiyon sokturdum bilya vs 950 tl verdimbende 7-8 bin harcadim nedeyse ... Sanayiye ne zaman geliosun kardesim ctesi kac gibi olursun buralarda benim ev kartal sanayiye 5 dk gorusuruz denk gelirsek
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Heyt be Maşallah ... Orjinal güzellik yeni gelin gibiBu aracı gti almaya giderken kiraya verebilirsin abi kıyaslama açısından .
Arka kısma son noktayı koymuş bulunmaktayım . Eskimiş ve solmuş bagaj logosu değişti , yeni tip stoplarımız takıldı. Şu an tek eksiğim bu hafta gelecek olan impro farlarım ve bagajda yatan konilerin takılması kaldı. Bundan sonra sıkılırsam jant harici başka birşey değiştirmem diye düşünüyorum.
![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)