User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
182 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Ytp 106 gti abladan

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brkkksln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç Ankara'dan S... hanım ın araçmı yoksa başka araç mı?

en son kullandığımda şifre sistemi yoktu o yüzden soruyorum.ha o zaman daha 35000deydi
    moretteleri gti da bir türlü sevemedim.oem farın içini karartıp polikarbon cam yapılıp kullanılınca daha bir güzel gelmiştir hep bana ama zevk meselesi tabiki.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    bahsettiğiniz başka araç olabilir şifre sistemi orjinal faturasında dahi yazıyor yada o ise belki şifre gözünüzden kaçmış olabilir , teşekkürler
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

emiralioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihad ustam üşenmedim tek tek okudum konuyu. Her zaman söylemisimdir, bu tür araclara hastayim bitiyorum, abladam , dededen, nineden cok iyiler ya cok sanslisiniz araciniz gercekten harikulade 41 kere masallah..
    * Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *

kowalski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çook temiz GTI, güle güle kullanın. Bence A'dan Z'ye orijinal tasarım daha şık; jantlar ve ön farlar bağlamında konuşuyorum ama siz de söylemişsiniz 15 dakikada orijinaline dönebilecek kadar ufak tefek değişiklikler bunlar. Bu arada kod sistemi artık çalışır halde çok az ve bu tip araçların (saxo vts'de de var) kazasız kurcalanmamış olduğunun göstergelerinden birisi de bu sistemin çalışıp çalışmadığı. Benim aracım olan GUN VTS'de de çalışır halde ve iptal edilmemiş olması önemli bir detay. saygılar, keyifli sürüşler

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ne güzel araçlar var daha piyasada kimbilir
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihadcım benim nacizane önerilerim olacak. öncelikle o lipi direk sök at çok itici duruyor. ya laguna yada cupra lipi tak.yada hiç bişey takma.
    Connecting site...
    Sonra şu jantlara krom aslanları al yapıştır. ve kesinlikle flanş tak cc jantında bijonlar çok içerde kaldığı için servisten krom bijon kapağı al.yada oem janta dön. cc den çok daha cici duruyor.
    Connecting site...

Bu araba bu yazdıklarımı hakediyor.Bu şekilde çok sönük duruyor kardeşim. bu söylediklerimi yaparsan fazlasıyla zengin durur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emiralioğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihad ustam üşenmedim tek tek okudum konuyu. Her zaman söylemisimdir, bu tür araclara hastayim bitiyorum, abladam , dededen, nineden cok iyiler ya cok sanslisiniz araciniz gercekten harikulade 41 kere masallah..
    Saol kardesim Allah razi olsun

Alıntı kowalski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çook temiz GTI, güle güle kullanın. Bence A'dan Z'ye orijinal tasarım daha şık; jantlar ve ön farlar bağlamında konuşuyorum ama siz de söylemişsiniz 15 dakikada orijinaline dönebilecek kadar ufak tefek değişiklikler bunlar. Bu arada kod sistemi artık çalışır halde çok az ve bu tip araçların (saxo vts'de de var) kazasız kurcalanmamış olduğunun göstergelerinden birisi de bu sistemin çalışıp çalışmadığı. Benim aracım olan GUN VTS'de de çalışır halde ve iptal edilmemiş olması önemli bir detay. saygılar, keyifli sürüşler
    Oncelikle tesekkur ederim bir takim orjinal jant alacagim depoda duracak bu hafta alacagim hatta insallah CC 106da cok hosuma giden bi model ama degiskklik istiyor ara sira

Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne güzel araçlar var daha piyasada kimbilir
    Tesekkurler

Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihadcım benim nacizane önerilerim olacak. öncelikle o lipi direk sök at çok itici duruyor. ya laguna yada cupra lipi tak.yada hiç bişey takma.
    Connecting site...
    Sonra şu jantlara krom aslanları al yapıştır. ve kesinlikle flanş tak cc jantında bijonlar çok içerde kaldığı için servisten krom bijon kapağı al.yada oem janta dön. cc den çok daha cici duruyor.
    Connecting site...

Bu araba bu yazdıklarımı hakediyor.Bu şekilde çok sönük duruyor kardeşim. bu söylediklerimi yaparsan fazlasıyla zengin durur.
    Kardesim tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Msrafsiz bir arac almama ragmen beni maddi olarak yordu acikcasi kil tuy nokta eksik kalmasin istedim eksik olan stop bagaj ic kapagina kadar buldum tamamladim. Lip aslinda guzel duruyor canli gorsen begenirsn diye dusunuyrm ama bir laguna lip degil tabiki , takcaz insallah , cuprayi ben begenemdm bi turlu

Jantlara logo sart takilacak , arkada 25mm flans var onde yok uzun bijonlar ve 15mm flanslarim hazir on icinde.

Bijon kapagindada yuzdeyuz haklisin sart ...

İnsallah tamamlanacak en kisa zamanda
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saol kardesim Allah razi olsun

Oncelikle tesekkur ederim bir takim orjinal jant alacagim depoda duracak bu hafta alacagim hatta insallah CC 106da cok hosuma giden bi model ama degiskklik istiyor ara sira

Tesekkurler

Kardesim tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Msrafsiz bir arac almama ragmen beni maddi olarak yordu acikcasi kil tuy nokta eksik kalmasin istedim eksik olan stop bagaj ic kapagina kadar buldum tamamladim. Lip aslinda guzel duruyor canli gorsen begenirsn diye dusunuyrm ama bir laguna lip degil tabiki , takcaz insallah , cuprayi ben begenemdm bi turlu

Jantlara logo sart takilacak , arkada 25mm flans var onde yok uzun bijonlar ve 15mm flanslarim hazir on icinde.

Bijon kapagindada yuzdeyuz haklisin sart ...

İnsallah tamamlanacak en kisa zamanda
    masraf konusunda haklısın.. bende ilk sahibinden aldım. ip gibi bir araba düşün ama yemin ederim tam 7binliradan fazla masraf ettim.. cumartesi günü kartal sanayiye gelicem 300 400 daha masraf edicem rutin bakım ıvır zıvır.ben birde rahat durmuyorum tık ses gelse hemen değişiyorum..düşün yani gecenlerde bi hesap yaptım 7000 çok geçmişim masraf olarak.

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masraf konusunda haklısın.. bende ilk sahibinden aldım. ip gibi bir araba düşün ama yemin ederim tam 7binliradan fazla masraf ettim.. cumartesi günü kartal sanayiye gelicem 300 400 daha masraf edicem rutin bakım ıvır zıvır.ben birde rahat durmuyorum tık ses gelse hemen değişiyorum..düşün yani gecenlerde bi hesap yaptım 7000 çok geçmişim masraf olarak.
    Abi bende kımse ınanmaz ama 9 bin tl harcadım sırf bakım sıfırlama bı kac kozmetık temiz duzgun olsun dıyınce cıddı paralar harcanıyor..bende bu kervandayım kısaca
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bende kımse ınanmaz ama 9 bin tl harcadım sırf bakım sıfırlama bı kac kozmetık temiz duzgun olsun dıyınce cıddı paralar harcanıyor..bende bu kervandayım kısaca
    ilk sahibinden araba alınca hele de kılsan gerçekten ciddi paralar gidiyor.benim araba 3 parça boyalı boya istemiyor ki komple boyatırsam aşağı yukarı aynı paraları harcamış oluruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arka torsiyon sokturdum bilya vs 950 tl verdim bende 7-8 bin harcadim nedeyse ... Sanayiye ne zaman geliosun kardesim ctesi kac gibi olursun buralarda benim ev kartal sanayiye 5 dk gorusuruz denk gelirsek
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kervana katilan geri donemiyor kardesim
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Heyt be Maşallah ... Orjinal güzellik yeni gelin gibi Bu aracı gti almaya giderken kiraya verebilirsin abi kıyaslama açısından .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi arka torsiyon sokturdum bilya vs 950 tl verdim bende 7-8 bin harcadim nedeyse ... Sanayiye ne zaman geliosun kardesim ctesi kac gibi olursun buralarda benim ev kartal sanayiye 5 dk gorusuruz denk gelirsek
    cihad benim fan beyninde sıkıntı var sanayiye gelip onu değiştiricem benim ustam orda.başkasına elletmiyorum arabayı. cumartesi sabah gelicem numaramı pm atıyorum ararsın görüşürüz.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah güzel mal,çok emek ama sonuca değer
    Kazasız belasız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.S.İ_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heyt be Maşallah ... Orjinal güzellik yeni gelin gibi Bu aracı gti almaya giderken kiraya verebilirsin abi kıyaslama açısından .
    Saol kardeşim Allah razı olsun

cihad benim fan beyninde sıkıntı var sanayiye gelip onu değiştiricem benim ustam orda.başkasına elletmiyorum arabayı. cumartesi sabah gelicem numaramı pm atıyorum ararsın görüşürüz.
    Tamam kardeşim haberleşiriz

Alıntı VETTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah güzel mal,çok emek ama sonuca değer
    Kazasız belasız
    Teşekkür ederim
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka kısma son noktayı koymuş bulunmaktayım . Eskimiş ve solmuş bagaj logosu değişti , yeni tip stoplarımız takıldı. Şu an tek eksiğim bu hafta gelecek olan impro farlarım ve bagajda yatan konilerin takılması kaldı. Bundan sonra sıkılırsam jant harici başka birşey değiştirmem diye düşünüyorum.

BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cihad hayırlı olsun stoplar. ledli değil sanırım? yurt dışından mı getirttin?

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsn Güle güle gazlayn

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araca. Geçen kartal sanayide gördüm sanki. güzel sesi vardı yanlış araç değilse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)