önceki aracım 2.0 wrx ile takas ettim bu accordu. 2003 model lpg li 2.4 executive . şu an için memnunum wrx den sonra bildiğin ekonomi yapmış oldum. benim hep aklımda olan bir araçtı ve en sevdiğim rengi idi. nasipmiş demek ki .
![]()
önceki aracım 2.0 wrx ile takas ettim bu accordu. 2003 model lpg li 2.4 executive . şu an için memnunum wrx den sonra bildiğin ekonomi yapmış oldum. benim hep aklımda olan bir araçtı ve en sevdiğim rengi idi. nasipmiş demek ki .
![]()
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Maşallah çok beğendiğim bir kasa, panjur da orjinal olsa daha iyi olurmuş. Güle güle keyifli binmeler.
maşallah gule gule kullan oem panjur yerıne mugen ın cok guzel panjurları var onlardan da tercıh edebılırsın Cıhan![]()
oem panjura donuşum gerçekleşene kadar bence kaput çıtası sıyah olursa panjura uyum sağlarbu renk fazla bulunmaz ve cıla ıle ıyı parlar, nazar değmesın..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Maşallah panjur oem olursa daha iyi olucak kazasız belasiz
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
eyvallah teşekkürler.
teşekkürler bütün yorumlar o yönde.
sağolasın mertcan. panjur ben aldığımda böyle idi ama bi revize istiyor
benimde en çok sevdiğim renkdeki accord idi. siyah çıta şimdilik ekonomik çözüm olur haklısınız.
teşekkür ederi.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)