Maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok iyi duruyor. Alt gergilerden sonra hissedilebilir değişiklik oldu mu yol tutuşu olarak?
Bence de kesinlikle spacer gerekli önlere de arkalara da. Oem jantlar değil mi, neden AL vtec'deki gibi durmuyor?![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin. Çok iyi duruyor. Alt gergilerden sonra hissedilebilir değişiklik oldu mu yol tutuşu olarak?
Bence de kesinlikle spacer gerekli önlere de arkalara da. Oem jantlar değil mi, neden AL vtec'deki gibi durmuyor?![]()
Çiçegim nasıl beğendinmi yeni farlarınıBuğracımsla beraber taktık, çok yakıştıı
Edit: jantlar 15 inç olması lazım, çok küçükler ve içerde duruyolar
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
servıste tanıdıgın varsa cıkma crv on dısklerını alıyorsun 4 adet tornacıda ıclerını kestırıp dırek takıyorsun sana oluyor spacer
benım jantlarım 16" ınch
ılkerın jantlar 15"
sanırım et farkından dolayı boyle duruyor olabılır
ama spacer ıle hallolur
konuda adım bile geçmiş haberim yok
jantların bu şekilde değerlendirilmesine sevindim
allah kaza bela göstermesin
önlerin disklerini yeni değiştirdim cıkanlarla one yapıcam sanırım bakalım.
Amın kanka tsk ederım
skunk2 yı sevdım ben tepkıler cok ıyı
alt gergılerde bence iş yapıyor özelıkle meganracing aldım ayrıca,
jantlar oem evet dc2 nın 15 ınc
Tsk ederim hocam.
tsk ederım
Guzel parcalar
benim için çeyiz değerindeler hatta.
Saol eyup
gözunden kaçmıştır senin telaşın vardı ozamanlar satış vs ugrasıyordun
aynen ben sızler soyleyene kadar fark etmedım aslında
oem jant kullanıyorum olmaz gıbısınden dusundum hep.
tsk ederım tekrar
Tsk ederım kanka,
eh olucak bakalım yawas yawas
hayırlısıyla
zor bu işler zor..
Ek9 gönül vermiş biri olarak aracınız gayet basarılı temiz Allah kazabela vermesın.
bende suan ek9 parcaları toplamaktayım ek9 typer kadran ek9 typer dıreksıyon accort typer koltuk ve EK navigasyon sistemi TR de tek herseyıyle hazır montajı yapılacak sekılde ufak tefek bazı seylerı toparladım ek9 kanat ek9 far ek9 amblemler vs lazım banada inş aracıda bulup alınca hersey hazır sekılde araca eklenecek Bende aracı almadan bu sevmeye gonul vermıs bırı olarak parcaları toparlamaya basladım cok zorlu bır işlem ve cok masraflı Türkiyemızın sartlarında bulunmaz nadıde parcalar hepsı ebaydan bulmak mumkun gumruk sıkıntılı parcalar cok pahalı ama olsun bırgun bende aracımı alıp ek9 donusumune baslıycam ıns.
Şşşş yakışıklıı, bi kaç kare atayım dedim buraya
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Maşallah öncelikle aracın eski sahiplerine emeklerine hepsine allah kaza bela vermesin. bugrası kemali orda mutlu kardeşim bile olması keyif muhabbet sohbettirböyle düzgün temiz araçlar düzgün insanların elinde olduktan sonra insan baktığı zaman iyi hissediyo
mustafa abi saygımız sonsuz kralsın
tekrardan kazasız belasız nazarsız sürüşler dilerim ...
Allah kaza bela vermesin gecen gun bundan bitane daha gordum gri renkti oda cok guzeldi masallah ikisinede
maşallah çok güzel aracınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)