Evet balcovadaydi cocuk askere gitmis satiliga koymuslar validesinden aldim araci mert
Cok tesekkurler cok emek var boyle guzel seyler duymak gercekten cok sevindiriyor beni hersey kendi el emegim kendi calismam
Printable View
Çok şık görünüyor Maşallah kazasız belasız.
aynen bizim evin az ilersinde duruyodu baya temizdi gelip geçerken hep dikkatimi çekiyodu egsoz seside çok güzeldi :)
Vectra GT jantlar yakışmış...
Keyifli sürüşler...
maşallah çok ii olmuş kazasiz belasız..
hocam gerçekten çok emek vermişsiniz keyifle binin..
far değişimi çok doğru tercih olmuş motor içide aynı şekilde başarılı.jantlar:icon_tup:
bana göre tek eksik logosuz ön panjur tabi buda tercih meselesi.:) kazasız belasız..
teşekkürler aracı aldığım ilk günden beri arayışa girmiştim neyseki daha önceden bi yerde olduğunu biliyodum gittim hemen aldım :)
teşekkür ederim
öncelikle teşekkürler. Angel farların üzerinden 2 tane far değiştirdim en sonki farı daha 2 hafta önce değiştirdim. logosuz panjurları 80 lira diyorlar kafayı yemiş millet :) gerçi 20 lirada olsa takmam gibi ama tabi bi görmek lazım yakışıp yakışmıcağını sadelikten ve orjinallikten ödün vermek istemiyorum aslında
maşallah cok guzel duruyor bendede 98 gsı var sarı renkte :) angellerden kurtulman guzel olmuş bu farlar cok cok ıyı bıde pahalı olmasa bende hemen geçiş yapıcam :) vectra jantları guzel olmuş ama onları gun metal yaparsan bu renge daha cok yakışıcaktır. :)
tehlikeli araç mnaşallah abi :)
aynen abi :)
Maşallah abi mantzel el yapımı sanırsam :)
maşallah angeldan kurtulduğunuz çok iyi olmuş son resimler harika kazasız belasız binin
Maşallah rengide yapılanlarda çok iyiymiş. 1 ay boyunca corsa gsi aradım böyle temizine denk gelmedim varsada fiyatta anlaşamadık :) Allah kaza bela vermesin
maşallah.angelları sökmen çok iyi olmuş. kazasız belasız sürüşler
allah kaza bela vermesib gerçekten rengi çok hoş duruyor.motor içide gayet düzgün :)