Çok şık görünüyor Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aynen bizim evin az ilersinde duruyodu baya temizdi gelip geçerken hep dikkatimi çekiyodu egsoz seside çok güzeldi![]()
FN2-R
Vectra GT jantlar yakışmış...
Keyifli sürüşler...
hocam gerçekten çok emek vermişsiniz keyifle binin..
far değişimi çok doğru tercih olmuş motor içide aynı şekilde başarılı.jantlar![]()
bana göre tek eksik logosuz ön panjur tabi buda tercih meselesi.kazasız belasız..
teşekkürler aracı aldığım ilk günden beri arayışa girmiştim neyseki daha önceden bi yerde olduğunu biliyodum gittim hemen aldım
teşekkür ederim
öncelikle teşekkürler. Angel farların üzerinden 2 tane far değiştirdim en sonki farı daha 2 hafta önce değiştirdim. logosuz panjurları 80 lira diyorlar kafayı yemiş milletgerçi 20 lirada olsa takmam gibi ama tabi bi görmek lazım yakışıp yakışmıcağını sadelikten ve orjinallikten ödün vermek istemiyorum aslında
portakal__reca@hotmail.com
0554 221 72 95
maşallah cok guzel duruyor bendede 98 gsı var sarı renkteangellerden kurtulman guzel olmuş bu farlar cok cok ıyı bıde pahalı olmasa bende hemen geçiş yapıcam
vectra jantları guzel olmuş ama onları gun metal yaparsan bu renge daha cok yakışıcaktır.
![]()
Maşallah abi mantzel el yapımı sanırsam![]()
maşallah angeldan kurtulduğunuz çok iyi olmuş son resimler harika kazasız belasız binin
Maşallah rengide yapılanlarda çok iyiymiş. 1 ay boyunca corsa gsi aradım böyle temizine denk gelmedim varsada fiyatta anlaşamadıkAllah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)