başlık aracın güzelliğine gölge düşürmüş araca maşallah
araç yaşına göre temiz kalmış.yalnız jant seçiminiz daha iyi olabilirmişmaşallah kazasız belasız
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Vossen sahine benim gorusumce yakismiyor onun yerine 215 lastik ve cms taksaniz kaderi degisir arabanin bence iyice dusurun masallah kazasiz belasiz.
Ben bu forumu arabamı göstermek zamanında yapmış etmiş insanlar tarafından iyi yada kötü (araç hakkında) yorumlarını almak fikirlerini öğrenmek için kullanıyorum bazıları ise ahlak polisi gibi gelip o 25 yaşında bu 30 yaşında yazıyo gücüne giden yazmasın kardeşim bu kadar basit 25 yaşında olan abim laf söylerse başımın üstüne özürdiler susarım siz niye tatava yapıyosunuzki?
TechTurkeylere düşeceğiz seninle...
pasta cila boya koruma ön panjur far kaşlarınıda değiştireyim dedim dede arabası gibi gözüktü gözüme.. ön cam dahil komple 1numara LLumar cam filmi ve aynaları plasti dip ile kalpadık onların fotoğraflarınıda atıcam en kısa sürede
Masallah kardesim gayet temiz oldugu belli.Ufak dokunuslarla dahada guzellestirebilirsin.Kazasiz belasiz
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
konuyu okuyorum bir araca yorum geliyor bir arkadaşakazasız belasız bin kardeşim bu arada aklında olsun kimse kötü niyetli değil emin ol dağılmadan kalan belki en düzgün en temiz site
Şüphe , tek gerçektir ...
ya orda sinirime denk geldi abi 4 gündür sabah 8 de kalkıp sanayiye gidiyorum akşam 7de eve geliyorum adam bana gelmiş o kaç yaşında diyo görmedim yani 25 yaşında oldğunu görsem öyle yazmazdım zaten hem ona ne yani o abi yazsa kardeşim bak ben kaç yaşındayım diye haklısın abi pardon der surarım. araç yorumun içinde teşekkür ederim abi![]()
Güncellenelim... LLumar 1 numara cam filmi ön cam dahil aynalara plasti dip Camo ile girdik liplendik
![]()
Bagaj çıtamızı taktık difransiyeli değiştirdik ***** hastalık bunlarda ötüyo. arka stopları yeniledik tek derdim önlerden 1-2 bakla daha düşürmek onlar içinde coil bakıyorum elinde olan varsa pm atabilir
Kardesim yanlis anlamazsan bisey sorucam, sizin ailede daha dogrusu babanda visnecurugu w210 ve turkuaz w124 var miydi![]()
"Korkmadık, savaştık"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)