Maşallah, Ön ve arka cam fitillerindeki nikelajları sökebiliyorsan sök bu şekilde sırıtıyor bunun dışında gayet güzel![]()
Maşallah, Ön ve arka cam fitillerindeki nikelajları sökebiliyorsan sök bu şekilde sırıtıyor bunun dışında gayet güzel![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
benim sevdigim bi renk bordo dogan da güzel takip ediyorum başarılı
TechTurkeylere düşeceğiz seninle...
Araç Çok Temiz Maşallah Ancak Jant Seçimi Daha İyi Olabilirdi
Son fotografta senin pederi gorunce tanidim zaten, baban arabanin temizligi icin surekli autowax a getirirdi onlari, unversiteye baslayacagim yaz orada calisiyordum da iyi hatirliyorum. Simdi hala oyle mi, hala paspaslara kagit istemiyo muhey gidi gunler senin pederin arabasini zaten bizim gibi acemilere vermezlerdi, hikmet abi ugrasirdi genelde.
![]()
"Korkmadık, savaştık"
bu araç sana basıklık konusunda yardımcı olur abim
http://www.techturkey.com/forum/otom...m-sahin-s.html
DRJANT
Meraba yine biz geldik boş durmuyoruz tabi
dersane sonrası çanakkalede ne kadar aksesuarcı dükyanı olan abim varsa alayını gezip çay sigara muhabbet edip birşeyler yapma peşindeyiz.. Motora girelim dedik hondacılar motoru boyar eder de biz Tofaşçılar boyayamazmıyız heh daha iyisini yaparız be
Loading...
maaşallah aracınla ilgili olman çok guzel kazasız belasız ama basmalısın yere acilen![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Merba yine geldikönlere çıkma yay aldım 2 buçuk bakla kestik aynaları söktüm zımparaladım mat siyah yaptım sileceğin birini sökük diğerine 28cm lik taktık tam bir şehir içi otobüsü olduk :P stickerimiz geldi onuda çaktık
![]()
![]()
![]()
Görüşlere açığız arabanın pek düşmediğinin farkındayım ama yarım bakla daha almayı düşünüyorum çamurluk arası dolsun yeterli yani NOT: gece 9 da araç yıkayan o deli benim
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)