maşallah maşallah![]()
Heh işte şimdi oldu. Ben de bundan bahsetmiştim. Maşallah çok güzel duruyor, belki yavaş ilerliyor ama sağlam ilerliyor. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız kazasız belasız cezasız şekilde keyfini sürersiniz.
Jantlar sığmayabilir gibime geliyor benim de, kamber candır.![]()
renk seçimi çok iyi ef sedana gidecek en güzel renkti zaten kolay gelsin...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
maşşalah ciddi emek var , kazasız belasız günlerde kullanasın![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
eski ef kullanıcısı olarak aracın rengi 10 numara olmuş.takılan filtreleri bence düz boru eksozlada desteklersen güzel olur.birde listene alt üst kule gergilerinide dahil ederek şaseni dahada güçlendirip zevkli bir kullanıma kavuşabilirsin.filtre sesini duyabilecegimiz videoda paylaşırsan sevinirim. elinize kolunuza saglık kesenize bereket.
ön cam ve MK3 vr6 lipimizde geldi ufak ufak toplamaya başladık sadece iç temizlik olayı kaldı bittiğinde son halinin resmini çekip paylaşıcaz herkese saygılar.
Turbo haram güçdür
Atmosferik helal güçdür
Maşallah güzel gidiyor :-)
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Arac bitmis bulunmakda ic temizligi pastasi v.s yapildikan sonra fotograflari paylasacagim
Şu anlık çekmiş olduğum fotoğraflardan biride bu.Bunu paylaşayım istedim.Sağdaki siyah montlu benimBiraz leylek moddayız bi süre böyle takılıcaz havalar tam düzeldikden sonra 2-3 cm arası daha alçalıp devam edicez.Daha ayrıntılı fotoğraf çektikce burada paylaşacağım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)