güzel parçaymış
bende bakınıyordum ilanlara göremedim yeni mi aldınız
?
iyi günlerde kullanın çok özel bir araç gerçekten.jant lar farklı olabilirmiş bunun dışında söylenecek çok bir şey yok![]()
güzel parçaymış
bende bakınıyordum ilanlara göremedim yeni mi aldınız
?
iyi günlerde kullanın çok özel bir araç gerçekten.jant lar farklı olabilirmiş bunun dışında söylenecek çok bir şey yok![]()
maaşallah gerçekten çok ama çok guzel duruyor araç kazasız belasız ama jantları gun metal rengine boyamayı dusundunuzmu guzel olabilir
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
6N lere hastayım hele de bu kasalara... o kadar aradım bulamadım maşallah çok güzel yapmışsınız...
masallah bu sarışın on numara
![]()
araç gümrük girişli demişsiniz motor kodu ne acaba aracın ? normal vw bu aracın 1.6 16v 120 hp motorlusunu urettı fakat ***** ulkemıze gelmedı arastırdıgım kadarıyla turkiye bir tane ankarada amerikan konsoloslugunda calısan bır kadında vardı sadece eger bu araçta öyle ise çok ama çok özel bir araca sahipsinizkazasız belasız inşAllah
3 yıl 6n kullandım satalı 1 ay olmadı daha 6n'e ıyı baktıgınız zaman cok ama cok keyıflı bır aractır ancak sız onu uzersenız oda sızı cok kotu uzer
![]()
![]()
Çok sade güzel bir araç... Ellerinize saglık.
Tesekkurler ılanlarda bır tane vardı onuda aynı gun bız aldıkaradıgımız model jant yok malesef
Eyvallah yusuf abi pembe arıyorduk bunu bulduk
Tesekkurler bence sarı ılr beyaz tam oldu ama jantın kendısı tartısılır
Allah razı olsun ufak dokunuslar ıste
Yaz iple cekiyoruz hawaii tarzı takılırız semsıyeyı tavandan cıkartıcaz
Karsı cınsede soralım
Bu aracın motor kodu aklımda degıl ancak arac 1.4 60 bg olan modeli hızlı olmaya gerek yok hızlıda var bu arac ıcın en uygunu tarz yapıp benzın bu haldeyken az yakmak aracta gazda mevcut ve 70 tl gaz ıle 370 km yol yaptı ama tam 1.8 t koyulacak bir arac
Eyvalla bundan sonra ufak rütuşlar kaldı ins
Toyota Forever
maşallah cok guzel araç kazasız belasız
Masallah cok sik arac. Orjinal sportline jantlari da yakisabilir aklinizda bulunsuN.
Kazasiz belasiz insallah
bi yerden tanıdık geliyo ama nerden diyordum burdanmış
![]()
jantlar değişirse daha güzel olur, maşallah
Maşallah. Araç gerçekten de güzel ve ilgi çekici.
Nacizane tavsiyem bu jantlar yerine yine bu forumda da fotoları paylaşılan yine bu kasa Polo'ya taktikları sac Audi jantları ve makyajlı Polo stop lambası ve logosuz panjur ile daha da güzelleşir diye düşünüyorum.
Maşallah çok güzel duruyor Kazasız belasız![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bence çok güzel Maşallah.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
kaputa kumaş maske ve vr6 karlık diye çığlık atıyor namussuz ya japondan daha japon olmuş spoonlar maşallah küçüklükten beri hastası olduğum bi tip polobu arada araç tek değil pert olmadıysa 96-97 yıllarında ankarada yukarı ayrancıda bir adet daha vardı.
tekrar maşallah güzel günlerde binin nadide bir araç
EDİT : araç 06 plakaymış ama 2 harf 4 rakam belki aynı araç olabilir ama el değiştirmiştir. o zaman YLV YZL tarzı bi plakası vardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)