maşallah kazasız belasız.:) yalnız sol marşpiyeldeki kırık plastik parça dikkatimi çekti.değiştirirseniz çok daha iyi olur.
edit: zaten değiştirmişsiniz :)
Printable View
maşallah kazasız belasız.:) yalnız sol marşpiyeldeki kırık plastik parça dikkatimi çekti.değiştirirseniz çok daha iyi olur.
edit: zaten değiştirmişsiniz :)
teşekkürler abi seninki de hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bazı şeylerden fedakarlık etmeden bir şeylere sahip olmak zor inşallah daha iyileri nasip olur hepimize
teşekkürler o aklımda ilk yapılacaklardan biraz dolandım bulamadım çıkmacılarda artık şubatın başında halledicem hepsini. Son fotoğraf shop yanlış anlaşılmasın yazmıştım ama dikkat etmemişsin demekki :)
hayırlı olsun, bu camları kaç lıraya acıorlar hıç bılgım yk merakımdan soruorm..
Kardeşim maşallah, çok güzel yapacagına eminim..
Hayırlı olsun kardeşim.
Kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun kardeşim. bende şuan kullandığım ilk aracımı çok benzer bir şekilde aldım.
ben olsam palio tercih etmezdim ama başarılı bir motoru var (bence).
keyifli sürüşler.ins istediğin sonuca ulaşırsın..
amin teşekkürler :)
camı aldığımız yer taktı tanıdıktı 100liraya hallettik ama normalde de fiyat öyle mi tanıdık diye mi bilmiyorum :D
teşekkürler açıkçası çok tercih meselesi olmadı ama paliolardan memnunum ben keşke otomobil olsaydı tek sıkıntım o yoksa şeklini motorunu seviyorum :)
Benim şahsi arabamı almamda bi nevi senin ki gibi ve heycanını duygularını çok iyi anlayabiliyorum :)
Yay alırken 100 tllik yaylara bence hiç bakma coilover yaptır dip bas sonrasında jant lastiğini alırsın keyfine bakarsın.. ama o zamana kadar sağını solunu biraz daha güzelleştirmen lazım kola gelsin kazasız belasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim yavaş yavaş yaparsın yaptıkça daha bir güzel gelir gözüne insanın kendi arabası :)
Hayırlı olsun..Keyifli sürüşler...
maşallah palio güzel araçtır değerini bil bende çok haydamıştım bir zmanlar ...
Hayırlı olsun. Ufak tefek dokunuşlarla güzel durur
Kazasız belasız
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. mad 6-6 cm yay'la basarsan fotoğraftaki gibi basabilirsin başka hiçbir işlem yapmadan, araç benim hatta yaylarda satılık şuan :)
http://i.hizliresim.com/wLPQ8a.jpg
hayırlı olsun kazasız belasız gule gule binin bende askerde yemedim içmedim biriktirdim keyifle okudum o yuzden konuyu hayırlı olsun tekrar :)
yavaş yavaş yapacağım inşallah teşekkürler :)
aynen abi yıkayınca bile mutlu oluyor insan :D teşekkürler
teşekkürler
gerçekten güzel memnunum yakıt olarak filan sağol :)
teşekkürler ufak ufak başladık bakalım
aranan kan bulundu :D pm attım şimdi teşekkürler
çok teşekkür ederim :)
Maşallah kazasiz belasiz . Bende biriktiriyorum biseler ama peder beyin sagi solu belli olmuyor :)