Maşallah Palioya İnsanın Alınteriyle Aldığı Şeyler Bir Başka Güzel Oluyor
Printable View
Maşallah Palioya İnsanın Alınteriyle Aldığı Şeyler Bir Başka Güzel Oluyor
Emekle alınan mal farklı olur tadını çıkara çıkara kazasız belasız kullan İnş.
aynen kendin aldıysan marka model önemli değil bende palio kullanıyorum parasına göre alınabilecek en modelli km az arabadır benimde kendi imkanlarımla aldığım ilk arabam
güle güle kullanman dileğiyle malesef palio yu alçaltıcak yay yok tatmin edici:heyoo:
Allah kaza bela vermesin , hayırlı uğurlu olsun :)
amin teşekkürler :)
teşekkürler aynen öyle parasına göre alınabilecek en modelli araç sağolsun hiç üzmedi bugüne kadar :) yaylar sıkıntı paliolarda evet :)
amin cümlemize,teşekkürler :)
benimkide 1.3multijet abi ama okurum konuyu teşekkürler :)
Maşallah , Allah kaza bela vermesin zamanla çok daha güzel olucaktır inş.
@tiger mad baya bi işini görür sonradan gördüm :)
benim arabada aynı renk fikir vemesi açısından bakabilirsin ama amortisörlere işlem şart yoksa karıncanın üstünden geçsen hissedersin amortisörler çalışmıyor resmen go kart
http://www.techturkey.com/forum/otom...3-22nd605.html
güzel araç renk te başarılı güle güle bin
Maşallah aracınıza :) Erzurumda öğrenci misiniz ?
maşallah allah kaza bela vermesin.alın teriyle kazanıp alınan şey daha bi güzel oluyor.inşallah gönlüne göre yaparsın aracını.
Allah kaza bela vermesin :) Hayırlı olsun. Daha da güzel gönlünce olur inş.
20 yaşında ilk arabama sahip oldum kredi çekerek, araba sahibi olmaktan ziyade birşeyin sahibi olmak, onun senin olduğunu bilmek kadar güzel birşey yok. Özellikle de bazı şeylerden kısa kısa birşeyin sahibi oluyorsan inan ki o herşeyden daha değerli oluyor. 5 senede çok şükür 2012 golfe biniyorum. Allaha şükürler olsun, umarım zamanla sende yükseltirsin, Aracın hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
maşallah adanalıyık allahın adamıyık gardaş iyi başarmışsın
alın teriyle alınan birşey kadar güzel birşey yok büyük bir zevkle biniyorsun bende babamın aracına biniyordum kendi aracımı aldım il zaman 94 şahin ama o senin gözünde ferrari oluyor şahin felan değil :) şimdi 98 modele biniyorum bazı olaylardan dolayı param azaldı :) yoksa avrupa bi aracım vardı şu an :) Maşallah tekrardan inş güzel olck aracınız :)