maaşallah kazasız belasız
maaşallah kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Maşallah bende Polo almak istiyordum çok ama bi türlü nasip olmadı kafamdaki temizlikte bulamadım hiçMaşallah sizin aracınıza herşey çok güzel ek gerçekten de çok yakıştı ama jantlardaki ve aynalardaki mavi bu arabanın ağır duruşunu basitleştirdi bence onlara bi el atılmalı kazasız belasız
![]()
bende projeme başlıcam ama 4. ayda vıze var o yüzden erteliyorum . vr6 karlık nerden buldunuz fıyat nedır bı el atarmısınız![]()
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler hepinizeTurkuaz kısımlar benimde gözüme çok fazla batmaya başladı son zamanlarda bu sebeple vr6 taktıktan sonra araç hakkında çok farklı şeyler düşünmeye başladım. Kısmetse bir süre daha satılmazsa birşeyler olacak
Vr6 ilan no aşağıda yazıyor kardeşim. Şansına ilanın süresi geçmiş fakat yenilerler diye tahmin ediyorum.#98337650
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Sen tenekelerden haber ver vr6 bulucam ben sana![]()
Bütün fotoğraflar kaybolmuş o kadar uğraştık bea
Bu da tadımlık gelsin bakalım...
![]()
Tesekkurler kardesim az kaldı jant arıyoruz, birde ufak tefek incik boncuk isleri![]()
Evet fotoğraflar selamın aleyküm olduKapladık aracımızı şehir içi her yere 10 tl
![]()
Renk yakışmış gibi duruyor![]()
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)