MaşALLAH kardeşim aracına. ben orjinal seviyorum direksiyon, panjur ve jantları orjin yapsan bence daha güzel olur ama zevk senin tabiki kardeşim![]()
MaşALLAH kardeşim aracına. ben orjinal seviyorum direksiyon, panjur ve jantları orjin yapsan bence daha güzel olur ama zevk senin tabiki kardeşim![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
maşallah çok güzel.Allah kaza bela vermesin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Masallah. Guzel gunlerimiz guzel rollinglerimiz olmustu jb ile yeri ayri bizde. kazasiz belasiz bin insallah.
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Cümleten teşekkürler arkadaşlar&abilerim, Allah hepimize daha iyilerini daha hızlılarını daha güzellerini versin. JB bence de kondüsyonu hatları harika bi vtec, elimde tutmak için baya sıkıntılar yaşadım ama öyle böyle kaldı bende. Panjuruna dokunacağımı sanmıyorum ama jant konusunda kararsızım aldığımdan beri bi ısınamadım RPFye. Direksiyon da değişirse ancak ek9 ile değişir inşallah yoksa oem direksiyonundan pek hoşlanmıyorum.
ne koşmuştum peşinden zamanında ama nasip olmayınca olmuyor,bu arabayı almak için tam 2 kere teşebbüs ve hazırlık yaptım ve her teşebbüsüm içimde patladı diyebilirim ilk bora honda da gördüğümde içimde zaten var olan vtec sevgisi bu güzellikle aşka dönüştü ben arabamı satıp para ayarlayana kadar satılmıştı artık çok geçti,benim için bora vtec mahallenin bana aşık olan ama annesinin başkasıyla evlendirdiği kız gibidir,lütfen iyi bakın ona serkan zaten en iyi şekle soktu onu...
Konunuz da içimi döktüğüm için kusura bakmayın anlattım kurtuldum...
Maşallah,kazasız belasız....![]()
Teşekkür ederim, Allah herkese daha iyilerine daha güzellerine Türkiye şartlarında gönül rahatlığıyla binmeyi nasip etsin.
jantı dıreksıyonu fln sakın degıstırme
bır daha bulamayacagın parcalar onlar
tr de en temız rpf1 o jantlar boya dahı yok para versen alamazsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)