Masallah tinerfaruk Allah kaza bela vermesin her gordugumde masallah diyorum icide dışı gibi tertemiz
Masallah tinerfaruk Allah kaza bela vermesin her gordugumde masallah diyorum icide dışı gibi tertemiz
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
Canlı gördüm benim F DelSol'u satın almaya giderken cidden çok güzel bi duruşu var aracının, cizgileri çok düzgün .. Maşallah diyelim ..
- Hayırlı olsun. CRX'de ayrı bir sevda. Ben de 80-90 jenerasyon araçların hastasıyım gerçekten. Artık yeni üretim araçlarda aynı ruhu bulmak çok zor maalesef.
- Renk bence özel ve yakışıklı kılmış CRX'i.
- Swap projesi kesinlikle çok güzel. Sercan isimli arkadaşımız B16A2 swaplamış ve harika bir araç ortaya çıkmıştı. Bende Prelude'nin yanına agresif bir araç olarak niyetlenmiştim nasip olmadı...
- Aracın kıymetini bilen bir kullanıcı da olduğunu görmek güzel. Kazasız belasız inşallah...![]()
Honda Owners Never Drive Another
Harun Özcan fotografiii
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152213004624323
Buda Harunun klasik arabanın suyunu sıkıyım turu(Egzoz sesi içerir
)
Güncel diyelim
Ev alma durumum vardı ilana koymuştum arabayı hiçte satasım yoktu o arada ev işide yalan olunca milleri kısaltıp sertleştirmek için güven amortisörün yolu gözüktü
En dip halimiz bu oldu fakat gündelik kullandığımdan ve jant çaurluk ilişkisi yüzünden kaldırmak zorunda kaldımTabi kaldırana kadarda çamurluklar ağızdan biraz açtı dedik buda nazarlık olsun
Gündelik kullanım için coillerin ayarı bu oldu![]()
deyişik olmus ama güzel olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende clio rs 182 varken nam yapımı coıl vardı ılk aldıgımda sızın yaptıgınız gıbı basıktı baya, araba ıle hoplaya zıplaya gıtmekten ve hoplarken dıreksıyonun kendı kendıne manevra yapmasından dolayı yukselttım aracı... yanı dıyıcegım o kı kullanımından memnunmusunuz o kadar basık sekılde yada vıraj yapmam gazlamam mı dıyosunuz?
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Salı günü beşyolda gördüm park halinde durdum inceledim gerçekten çok tatlı duruyo arabanız maşallahı var allah kaza bela vermesin abicim
Maşallah çok güzel duruyor, bu basıklık tam ideal olmuş dip biraz abartı kaçmış sanki. Del Sol varken Beşyol'a geldiğimde görmüştüm aracını, o da çok güzeldi bu da çok güzel. CRX deyince Gürsel abi bir sen iki.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)