Efe biraz yavas ol kacinci 207 bu :D
Hayirli olsun her iki tarafada sen kesin bulmussundur kendine gore bi araba yoksa satmazdin.aksama gorursem sitede bu yeni aracim diye sasirmam acikcasi :D
Printable View
Efe biraz yavas ol kacinci 207 bu :D
Hayirli olsun her iki tarafada sen kesin bulmussundur kendine gore bi araba yoksa satmazdin.aksama gorursem sitede bu yeni aracim diye sasirmam acikcasi :D
Hadi hayırlısı olsun Denizalp kardeşim Cuora istiyodu aylardır aradı ama kafasına göre bulamadı :)
Jantlar gitti elinden heee hehehe olsun kuzen :D
hayırlı olsun denizalp, efe araba arayışını hiç sevmiyorum dostum aynı dertren muzdaribim Allah kolaylık versin sana da :)
iyi ekmek yedirdi bu rcler sana :D
İki tarafa da hayırlı olsun, Deniz jantları bırakmamış :D Deniz hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
RCci Efe oldun he :D
RC almayı düşünenler varsa dragon07'ye ulaşabilir daha yığınla RC var kuzende hahah:D
valla gitti herşey ekipmanlar sıfırdan bidaha döşicez artık :D
önemli olan araba almak doğru arabayı almak bn Rcci oldugumdan degilde çok sık karsıma cıktıgından alıyorum :))
satıyosan alalım kardes değerinde :D
melih bu sefer mini cooper almak istiyorum bakalım gelin deveye binmiş yaa nasip demiş bakıcam artık bişeylere :)
yok olm ya okadar profesör degilim rcde bnden daha iyileri var bn az zamanda çok iş yaptım :) honda çok iyiyimdir ama :D seni arıcaktık uyuyosundur diye aramadık akşama etraflıcana konusuruz kuzen teyzeme selam. :)
bu rc ye hayırlı olsn demismiydik yaw :)
hayırlı olsun..mesaj atacaktım fakat kutun doluydu..
neyse hakkında hayırlısı
eyw sekocum en iyisi senin olsun isterim :)
tsk ederim zafercim aklımdasın plan program yapıyorum :)
hani biz kardestik :cool:
ahahah bursaya sube acıcaz.
dizel 300c vardı ankaradan aldım yolda ıspartada sattım şansmı kısmet kapısımı artık nedir herkesin gönlüne göre veriyor Allah. bikaç degişik aracların peşindeyim inş olurlar olmazsa e30 325turbo yapıcam mermi.
hayırlı olsun efecım,ama bu kacıncı hayırlı olsun,sayamadım valla :D sırada ne var ondan bahset :)
Esnaf eray'a rakip esnaf efe :D
Hayırlı olsun kardeşim.
vallahi bilmiyorum daha tam detaylı inceleme yapamadım :)
İyi dilekler için teşekkürler aldık getirdik :) Efe abi iyi niyetin insanliğın misafirperverligin ve jantlar icin cok tesekkur ederim :):):)
RC Lemans var arkadaşımda onu kullandım, açık söyleyeyim, Cooper S R56 başka be :) İnşallah en güzelinden nasip olur bir tane :)
kanki evet fark var cooperla vs 45-55 civarı r56lar. bizim araçların fiyatları ortada :) ama konu depar oldugu zaman 207 veriyo mermiyi :)