Efe biraz yavas ol kacinci 207 bu
Hayirli olsun her iki tarafada sen kesin bulmussundur kendine gore bi araba yoksa satmazdin.aksama gorursem sitede bu yeni aracim diye sasirmam acikcasi![]()
Efe biraz yavas ol kacinci 207 bu
Hayirli olsun her iki tarafada sen kesin bulmussundur kendine gore bi araba yoksa satmazdin.aksama gorursem sitede bu yeni aracim diye sasirmam acikcasi![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Hadi hayırlısı olsun Denizalp kardeşim Cuora istiyodu aylardır aradı ama kafasına göre bulamadı
Jantlar gitti elinden heee hehehe olsun kuzen![]()
hayırlı olsun denizalp, efe araba arayışını hiç sevmiyorum dostum aynı dertren muzdaribim Allah kolaylık versin sana da![]()
TT
İki tarafa da hayırlı olsun, Deniz jantları bırakmamışDeniz hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız
RCci Efe oldun he![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
valla gitti herşey ekipmanlar sıfırdan bidaha döşicez artık
önemli olan araba almak doğru arabayı almak bn Rcci oldugumdan degilde çok sık karsıma cıktıgından alıyorum)
satıyosan alalım kardes değerinde
melih bu sefer mini cooper almak istiyorum bakalım gelin deveye binmiş yaa nasip demiş bakıcam artık bişeylere
yok olm ya okadar profesör degilim rcde bnden daha iyileri var bn az zamanda çok iş yaptımhonda çok iyiyimdir ama
seni arıcaktık uyuyosundur diye aramadık akşama etraflıcana konusuruz kuzen teyzeme selam.
![]()
bu rc ye hayırlı olsn demismiydik yaw![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hayırlı olsun..mesaj atacaktım fakat kutun doluydu..
neyse hakkında hayırlısı
Remapped DR.ECU + Down Pipe + Cai
eyw sekocum en iyisi senin olsun isterim
tsk ederim zafercim aklımdasın plan program yapıyorum
hani biz kardestik
ahahah bursaya sube acıcaz.
dizel 300c vardı ankaradan aldım yolda ıspartada sattım şansmı kısmet kapısımı artık nedir herkesin gönlüne göre veriyor Allah. bikaç degişik aracların peşindeyim inş olurlar olmazsa e30 325turbo yapıcam mermi.
hayırlı olsun efecım,ama bu kacıncı hayırlı olsun,sayamadım vallasırada ne var ondan bahset
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Esnaf eray'a rakip esnaf efe
Hayırlı olsun kardeşim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
RC Lemans var arkadaşımda onu kullandım, açık söyleyeyim, Cooper S R56 başka beİnşallah en güzelinden nasip olur bir tane
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
kanki evet fark var cooperla vs 45-55 civarı r56lar. bizim araçların fiyatları ortadaama konu depar oldugu zaman 207 veriyo mermiyi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)