1. Toyota Supra
2. BMW E30
3. Toyota ae101
, başkasını tanımam.
Bir gün benimde olacak e30, maşallah allah nazarlardan saklasın.
1. Toyota Supra
2. BMW E30
3. Toyota ae101
, başkasını tanımam.
Bir gün benimde olacak e30, maşallah allah nazarlardan saklasın.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Aynen dur ben bi arıyım onu yapalım bi organizasyon.. aile boyu her zevke hitap ederiz
teşekkür ederim cümlemize
Hayırlısıyla olur inşallah..binerken çakal diyip inerken fiyat soran çok kişi tanıdım![]()
aracin masallahi var e30 hastaliktir bizdede 2,elden boyasiz 316 var bu kasa ayri bi hastalik. yalniz soyleden gecemicem o camurluk agizlari cok cok kotu duruyor tavanda arizali galiba daha yuksek durmasi lazim zamanla olur bunlar ama keske 6 silindir alsaydiniz bi zaman sonra gidisi tatmin etmiyo :-)
güle güle kullanın güzel araç
maaşallah kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
orjinal hali bi başka ya, jantları gördüğümde içimden "keşke orjinalleri olsa üstünde" demiştim aşağıda görünce çok hoşuma gitti sevindim sizin adınıza![]()
316yla kiyaslamadim genel olarak bmwnin 4 silindiri yetersiz geliyo bence ama size yetiyo olabilir zevk renk meselesi :-)
maşallah, kazasız belasız güzel araç.
Teşekkürler
Çamurluk ağızlarını yapan usta kör olduüzerindekiler 14''jant olduğu için sırıttı takıcam jantla kapatıcaz inşallah 6 silindir alsan 3 ay sonra 25 arıcan 25 alsan 28 göz dikcen decam edip gidicek hayırlısı
Teşekkürler
Teşekkürler jantlar çok güzel denk geldi kaçırmayalım dedik
Şuan bana her anlamda yetiyo 20 gibi gidip 16 gibi yakmasıda cabası
Teşekkürler
sonuç olarak e30 olsun taştan olsunAllah kaza bela vermesin nazarlardan korusun iyi günlerde kullanın inşallah
ali aracın burdanda tekrar hayırlı olsun kardeşim son bi kaç işlemden sonra çok şahane olucağı kesinallah kaza bela vermesin
Drift or die
Kazasız belasız kaç krş yakıyor km de acaba ? Bizimki benzinde 35 krş yakıyor sıkmazsam sıkarsam 50 üstü.
Son günceller
Taze taze M2'miz geldi
Reflektör alışılmışın dışında oldu
Orjinal olsun bizim olsun
Detay şart
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)