maşallah araca.kazasız belasız...
bu app plakada ama bi gariplik var sölim,karakterler çok kalın neden böyle ?
maşallah araca.kazasız belasız...
bu app plakada ama bi gariplik var sölim,karakterler çok kalın neden böyle ?
Ne güzel bi arabadır mercedes helede beyaz ise![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Baran sök abi sticker'ı bencede..
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Teşekkürler arkadaşlar.Söktüm stickerı banada ağırlığına gitmedi gibi geldi arabanın.Bu arada app plakada bir sorun yok kalında değil.
Mercedese modifiyenın yakışmadığına ve asilliğini öldürdüğüne karar verdiğimden aractaki fabrika cıkışı harici taktığım herseyı söktüm.Ardından arac genel bir check up a girdi yetkili serviste ve tamamen bizim deyimle zır stock hale gelmiş olduSon olarak komple meguıarse aldık aracımızı.Guzelce yıkandıktan sonra 3 gün süren bir sürec başlamış oldu.Kapı içlerine kaput içlerine benzin depo kapağının içine kadar cilaladık deyim yerindeyse bokunu cıkarttık bu sefer
.Uygulama sırasını aşağıda veriyorum.Sonuc hernekadar fotograf makinası ve cekimler vasat olsada canlı canlı muhteşemdi.İşte işlemler ve azıcıkta olsa fikir veren fotograflar.
Meguıars 105_205_66_21_NXT2.0_21_155_ultimate detailer_koltuklara deri koruyucu_jantlara meguıars jant cilası_krom yerlere metal cilası_tavan dahil tüm camlara ve farlara su itici cam kaplaması_motor temizliği ve koruması.
Fotograflar
Bu arada kızım 5000km oldu bugün itibariyle![]()
Ah be baran iyiydi öyle, neden söktünkü
Parlaklıga diyecek birsey yok, en beyaz C![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya arabanın rengi değişti ya fotolar bombok yakından canlı fena rengi acıldı resmen bembeyaz oldu.canımız cıktı 3 gün yattı dukkanda ama cekiciyle götürücektim ewe walla ahahah
baran cok ıyı duruyor kazasız belasız nazar deymesın valla![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)