Çok fena Maşallah kazasız belasız
Çok fena Maşallah kazasız belasız
Duruma göre araç satılabilir arkadaşlar bazı durumlardan dolayı,isteyen olursa ufuk abi ile iletişime geçebilir
Şöyle açıklayayım hlx yada hgt yaylarına kıyasla sx yayları 1.6 olduğu için daha yumuşak şimdi hgt'ye sx yayı takarsan ön taraf motor ağırlığından dolayı sağlam aşağı düşer yol tutuştada kayıp olur diye düşünüyorum.Ben ankarada çok aradım hgtden çıkma orjinal hgt yayı bi sefer buldum gibi oldu telefonlaştım parasını gönderdim o gün içinde satılmış eskiden iş gereği istanbula geliyordum yine çok araştırdım malesef bulamadım.Şuanda benim hlx bildiğin leylek durumda mk2 orjinal yaylarla geçende mareaclub'ın buluşması vardı istanbulda hgt yaylı hlx kullandım yok öyle bir dünya acayip yol tutuyor.Bende H&R'leri şansa buldum bir abimizde tipo 2.0 16v'inde bravo mareanın h&r 3.5luklarını kullanıyor hoşuma gitmişti yol tutuşu o buldu bana tiposunu satan bir abimiz vardı ondan aldık daha yayların yazıları üzerinde 150 lira değince hemen pazarlıksız aldım.Şöyle söyleyeyim omp yada eibach için yorum yapamam kullanmadığım için ancak h&r ve vogtland için gayet güzel ben dediğim gibi memnun kaldım.Merak ettiğim şuda var benim şuanda sparco kule gergimde var h&r'leri takınca nasıl tepki verecek ? sx yayı alacağına 3.5luk yay tavsiye ediyorum![]()
müthiş motor sesi var bu araçlarda böyle temizini bulmak gerçekten zor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)