Arka koltuk oturma düzeni açısından biraz rahatsız, lakin bu güzel dış görüntü anca içeriden ödün vererek oluyor, maşallah.
Yazılım harici ne yapabilirim ? Ayrıca varex vanalı egzoz sistemi sizce nasıl ?
yakışmaz vanalı filan bana kalırsa. yazılım dışındada yapıcakların aracı aman aman hızlandırmaz. paran çöp olur diye bilirim. sen görsele harca paranı bence.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Sadece A180 CDi modelinin motorları Renault'da kullanılan 1.5 DCi motor. Her parçası %100 aynı değil ama,Mercedes'in kendine göre uyarladığı birkaç parça var.
Kullandığın araç Mercedes dostum. Varex vs. takarak arabanın kalitesini ve ağırlığını bozma bana kalırsa. Alacaksan komple kit olarak Brabus, Eisenmann, Milltek gibi hem kulaklarını yormayacak hem de araç için hesaplanarak üretilmiş birşey deneyebilirsin. Son susturucu iptali de saçma olur bence. Arkadan bakıldığı zaman aracın son susturucuları görünüyor alt kısımda ve kazanlar simetrik ve bir o kadar da güzel görüntü yaratıyor.
Son susturucu vs değilde orta susturucu iptali yapılsa bu tsi lar gibi tatlı bir ses verebilir mi acaba ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Öncelikle Maşallah Bence AMG 5 Kol Janttan Başka İşlem Yaptırmayın.
Varex,Susturucu İptali,Yazılım v.b Premium Araçlara Yakışmıyor.Sonuçta Mercedes.
Evet haklısınızda biraz güçlendirmek istiyorum , ayrıca 5 kol jant suanki tüm amg cla larda var ben özellikle fabrikadan bu jantlarla getirdim Cla45 in kendi orjinal jantları sanırım araç biraz basık olsa bu kadar ufak durmaz. Sonucta boyalar bitince bütünlük sağlıyor sonrada Edition 1 konseptine dönücem kırmızı , siyah ve beyaz kombinasyonu olarak.
araba dizel mi benzin mi bilemiyorum ama eger benzinli araba ise
revo, apr ya da diger avrupai araclara yazilim+performans artirici parcalar kullanabilirsin. hava filtresi, yazilim, egzoz, headers falan gider ama mercedeslere pek gider mi boyle seyler hic bilemiyorum. en ufagindan hava filtresi, yazilim ve egzoz yapabilirsin sanirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)